Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szoktassam le anyukámat...

Hogyan szoktassam le anyukámat arról, hogy kopogás nélkül beront a szobába?

Figyelt kérdés
még akkor is, amikor itt van a barátom... már szóltam neki, de azt mondta, hogy ne akkor d*gjunk, amikor ő otthon van... 18/L
2013. nov. 8. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is úgy lett anno a gimiben megoldva ez a dolog, hogy egyszer-kétszer ránk nyitottak (anyám és húgom) szex és orálszex közben. Utána már mindenki nagyon szépen odafigyelt, bekopogott, és várt amíg azt nem mondtuk hogy bejöhetnek, vagy nem.

Előtte én is hiába téptem a szám. Ez tuti hatásos módszer.

2013. nov. 9. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Anyám 19 évesen rám nyitott, amint intim piercinget szúrok saját magamnak (nem kérek véleményt, kioktatást, ez a szakmám, értek hozzá). Azóta megvárja amíg szólok hogy szabad, és ha épp nem hallom a zenétől akkor addig kopog amíg muszáj. :))
2013. nov. 9. 15:35
 13/13 anonim válasza:
Sehogy nem tudod leszoktatni erről, én már férjnél vagyok, és még most újítjuk a saját házunkat fel, és így anyámékkal élünk. Hiába vagyok férjnél, még mindig bejön kopogás nélkül, hát volt már ebből pár ciki esetünk, de még mindig nem fogja fel, hogy kopogni kellene, pedig én az ő ajtajukon mindig egy hétig kopogok. Nálunk is amúgy a zár vált be, de akkor meg mint aki nem ért megkérdezi, hogy miért zártátok be az ajtót? Na vajon miért?
2014. jan. 4. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!