Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy barátom van, ha ő nem magyar?

Figyelt kérdés

Orosz,Moszkvában él.Életemben először kavartam valakivel,azt hittem,hogy sose látom többet.

Nem így lett és ő az első barátom (ő már tapasztalt,nem ez az első kapcsolata).Legalább anyának szeretném elmondani,hogy ne kelljen hazudoznom.

2013. nov. 1. 20:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
4 hónapja együtt vagyunk,úgyhogy nem. :)
2013. nov. 1. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Te leszel otthon a tolmács, ha eljuttok addig, hogy együtt van mindenki. (Én az anyanyelvén beszélnék vele...)
2013. nov. 1. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom se magyar, igaz én nem is Magyarországon élek. Mikor nálunk volt otthon, akkor fordítottam. Ennyi
2013. nov. 1. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

nagyon aranyos, hogy azt hiszed ez egy kapcsolat, de nem az. :) szóval felesleges bemutatni.

elhiszem, hogy minden nap beszéltek, de teljesen más ha tényleg együtt vagytok, egy légtérben, meg ha csak beszéltek vagy skypeon látjátok egymást. ez maximum átmeneti megoldásnak jó egy egyébként komoly kapcsolatban, de ha alapból így kezdődött az egy semmi.... hányszor találkoztatok eddig? (mielőtt azt hinnéd: nem attól lesz komoly egy kapcsolat hogy lefekszel vele)

2013. nov. 1. 22:48
 15/17 anonim válasza:
0%
Hány éves a srác? Nem vagy te még 16 évesen fiatal egy kapcsolathoz? Nekem nem engedték 16 évesen sőt...
2013. nov. 1. 22:49
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon hasonló helyzetben vagyok, kedves kérdező.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hány éves a választottad, illetve dolgozik-e már, vagy még tanul?

Az én körülményeim annyival jobbak, hogy én már bőven nagykorú vagyok, év végén lesz meg a szakmám, úgyhogy nálunk ez átmeneti dolog, utána összeköltözünk. Nálatok mikor lenne megoldható, hogy normálisan együtt legyetek?

Nem azt mondom, hogy nem működhet egy ideig így a dolog, ahogy most csináljátok, de hosszú távon én sem adok sok esélyt. Próbáljatok meg minden követ megmozgatni, ha tényleg komolyan gondoljátok a dolgot!

2013. nov. 2. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is orosz a párom (már vőlegényem), és nagyon nehezen fogadják a szüleim.

Jelenleg távkapcsolatban élünk (most nála voltam 3 hétig), kéthetente találkozunk.

Júniustól költözöm.

Már eljutottam arra a pontra, hogy a szüleimet nem avatom be a dolgaimba, és akkor nincs baj. Amugy se látom őket gyakran, 1-2 havonta csak a koli miatt.

20l

2014. jan. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!