Mit tennél, ha a gyereked egyik nap azt mondaná "Anya, Apa én meleg / leszbikus vagyok?
Hm érdekes olvasni ezeket a válaszokat, miután tudom, hogy az én szüleim milyen elutasítóak e téren. Sajnos nem így látják a dolgot, mint itt a válaszadók és nem így állnak hozzá. Ezért is nem fedtem még fel magam előttük.
20/L
Kedves #17-es válaszoló, amíg nem feded fel a titkod, addig nem tudhatod hogyan reagálnak rá. Lehet beigazolódik, amit gondolsz. Én például azt hittem kiraknak itthonról, de inkább egyből elmondtam (kb 1 hónapja voltam együtt egy lánnyal, annyi ideje is tudtam meg, hogy biszexuális vagyok) és kifejezetten meglepődtem, milyen elfogadóak voltak. Persze lehetett látni rajtuk, hogy nehezen megy, bár inkább csak az apukámon lehetett látni. Anyám csak azt mondta hogy mi ebben az új? Szóval ne ítéld el őket előre, hanem önbizalommal telve vállald fel azt, aki vagy... a szülőknek majdnemhogy kötelességük elfogadni!
21/L
Fájna, hogy magamtól nem jöttem rá, illetve, hogy nem avatott bele korábban.
Meg az is, hogy nem lehet vér szerinti unokám.
És mivel sok a homofób ember, biztosan nehéz élete lesz.
De önmagában a tény, hogy meleg/leszbikus nem zavarna. A lényeg hogy boldog legyen. És támogatnám.
Nekem van egy fiam és egy lányom. Egyáltalán nem zavarna, ha a saját nemükhöz vonzódnának. Az az ő dolguk.
Vannak szülők, akiket ez zavarna és tiltaná a gyerekének. De minek? Felesleges. Ezzel csak azt érné el, hogy a gyereke elkezd titkolózni előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!