Az apám nem is az apám. Hogyan fogadjam ezt el?
Mindig is többet foglalkozott az "apám" a húgommal és az öcsémmel. Nem veszekedtünk meg semmi csak leszart engem. Nem tudtam mi lehet az oka de mostmár mindent értek ami eddig történt. Az egész családban egyedül nekem van szőke hajam, barna szemem, én vagyok magas és kb senkire sem hasonlítok. Pár hete amikor jöttem ki suliból megállított egy pasi és megkérdezte, hogy otthon elmondták-e. Nem értettem, hogy miről beszél de érdekes is volt. Megkérdeztem anyámtól, hogy mi lehetett ez és elkezdett sírni. Teljesen összezavarodtam és nagyon nehezn kiszedtem belőle, hogy akit én apának hívok az nem is az. Szarul érzem magam. Semmit nem tudok, hogy miért nem mondták el, az igazi apám miért nem keresett, miért nem vagyok vele meg semmi. Most már végképp vendégnek érzem magam itthon. Soha senki nem foglalkozik velem. Még jó, hogy a barátnőm mindig velem van. Lehet, hogy megkeresem majd az igazi apámat csak lehet hogy még nagyobbat csalódnék, nem is értem minek keresett meg most. Elegem van most már az egész életemből. Mit csináljak?
18/F
Olyan kamu story..Ne mond már nekem hogy te nem tudsz róla, sőt a családban senki nem beszél róla, de az utcán egy idegen "nem családtag" megállít és kikotyogja a titkot...
Komolyan.. nincs suli? téli szünet van???
Második válaszoló:Lehet, hogy a család egyik közeli ismerőse, akinek az anyuka elmondta a titkot, mert neki elmerte csak a saját fiától félt.Nekem is volt olyan dolgom amit a falu másik végén élő közeli ismerős tudott, én pedig nem.
De akár kamukérdés akár nem, a válaszom:
Hiába nem akarsz anyukádtól többet tudni, de talán próbáld meg még tovább faggatni, hogy kb merre keresd.Vagy tudtommal van erre egy épület (nemtudom a nevét hülyeséget meg nem akarok mondani)ahol családfát ki lehet kutatni
Köszönöm a normális választ! Nem tudom mi lehet az de utána fogok nézni. Arra gondoltam, hogy mivel tudta melyik iskolába járok meg tudta a nevemet, hogy nézek ki akkor lehet, hogy ők tartották a kapcsolatot vagy csak most kezdték el. Mondjuk nem értem mi ennek a lényege. Szeretném mindkettőtől hallani majd.
Amúgy anyai ágról ismerem a nagyszüleimet, anyukám testvéreit meg az unokatesómat és ennyi, a többit nem.
No, kedvesem. Ez egy mocsok nehéz ügy és biztos vagyok benne, hogy pszichiáter nélkül nem fogod ezt megemészteni, és azt sem, ahogyan bántak veled a "szüleid". (Anyád is megéri a pénzét, szó se róla.)
Mivel 18 vagy, azaz vélhetőleg nagykorú, vagy annak a táján, erősen javaslom, hogy menj el a háziorvoshoz, és kérj egy beutalót a legközelebbi gyermek- és ifjúsági pszichiátriai gondozóba, és egy pszichiátert keress.
Nagyon-nagyon fontos lenne.
Nekem is hasonló gondjaim voltak, és ők tudtak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!