Lányom 14 éves, bejelentette határozottan hogy a lányokhoz vonzódik, már az első csókuk meg volt. A kislány 15 éves. Irjon az aki átélt ilyet, hogyan kezelted? Egyáltalán hogyan lehet?
Amikor a TV-ből azonosulsz hasonló esettel, egyértelműen 100%-an a gyermek mellett voksoltam.
Csak mikor már élesbe megy Veled, akkor egy kicsit mégis nehezen veszem az akadályt. De szerintem menni fog! Mert menni kell!
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
Ugyan már, hülyeség :D
Lehetséges, hogy az, de 14 évesen ezt még nem tudhatja annyira. 1-2 éve még én is sokat gondolkodtam azon, hogy kikhez vonzódtam. Több esetben is elképzeltem magam csajokkal, pasikkal, belegondoltam, hogy milyen lenne hosszabb távon mindkettő.
Kíváncsi rá. Az, hogy voltak már együtt, nem jelent semmit. Én is smároltam már két barátnőmmel, az egyikkel nem is egyszer :D Mégsem érzek irántuk úgy semmit. Teljesen biztos vagyok már benne, hogy hetero vagyok :)
Miért ne fogadnád? Ha fiút vinne haza, azt megengednéd? Miben különbözik ez?
Ha tiltod, csak annyit érsz el vele, hogy majd titokban szökik el a lányhoz, aztán egyszer haza se jön.
Most olvastam egy másik kérdésben,ott a lány 27 évesen mondta el a családnak.
Szerinted az jobb lenne?
Legalább nem lesz görcsökkel teli tinikora,hogy mikor jönnek rá vajon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!