Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom 14 éves, bejelentette...

Lányom 14 éves, bejelentette határozottan hogy a lányokhoz vonzódik, már az első csókuk meg volt. A kislány 15 éves. Irjon az aki átélt ilyet, hogyan kezelted? Egyáltalán hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt ép ésszel kezelni? Visszafordítható még innen? Túl sok minden kavarodik bennem ( érzelem, önvád ...)
2013. okt. 17. 11:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. okt. 17. 15:49
 12/21 A kérdező kommentje:

Amikor a TV-ből azonosulsz hasonló esettel, egyértelműen 100%-an a gyermek mellett voksoltam.

Csak mikor már élesbe megy Veled, akkor egy kicsit mégis nehezen veszem az akadályt. De szerintem menni fog! Mert menni kell!

Köszönöm a hozzászólásaitokat.

2013. okt. 17. 15:53
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Annyira nem is biztos, hogy leszbikus. Ilyenkor az ember kicsit eltéved, nekem is volt, hogy azt hittem, leszbi vagyok :D
2013. okt. 17. 23:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Ugyan már, hülyeség :D

Lehetséges, hogy az, de 14 évesen ezt még nem tudhatja annyira. 1-2 éve még én is sokat gondolkodtam azon, hogy kikhez vonzódtam. Több esetben is elképzeltem magam csajokkal, pasikkal, belegondoltam, hogy milyen lenne hosszabb távon mindkettő.

Kíváncsi rá. Az, hogy voltak már együtt, nem jelent semmit. Én is smároltam már két barátnőmmel, az egyikkel nem is egyszer :D Mégsem érzek irántuk úgy semmit. Teljesen biztos vagyok már benne, hogy hetero vagyok :)

2013. okt. 18. 21:36
 15/21 A kérdező kommentje:
Ma közölte, hogy holnap jön le a kislány (kb 50 km távolság) Azt sem tudom fogadjam-e. Mivel teszek jót vagy rosszat? Ő 15 éves. Azt mondta a lányom hogy nem bírja ki hogy ne találkozzanak. Hogyan legyek jó anya innentől. Ha tiltom, vagy ha mellette vagyok. Félek a tanulás rovására megy ez az egész.
2013. okt. 22. 10:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne fogadnád? Ha fiút vinne haza, azt megengednéd? Miben különbözik ez?

Ha tiltod, csak annyit érsz el vele, hogy majd titokban szökik el a lányhoz, aztán egyszer haza se jön.

2013. okt. 22. 10:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
miért ne fogadnád? persze hogy fogadd, hisz ez a személy fontos a lányodnak.
2013. okt. 22. 23:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
a véleményem szerint ez egy hatalmas dolog, hogy elmondta neked. Ezért se fordulj azonnal ellene, mert ha csalódik a reakciókban, többé nem lesz veled öszinte. szerintem az őszinteség a legfontosabb, de dúlnak benne a hormonok. Nekem is volt "kalandom" fiatalabb koromban lányokkal, de szerintem ez azért volt mert féltem a fiuktól. nem értettem őket, nem tudtam mi hogyan működik nálunk, a női nemet azt egyzserűbbnek gondoltam, hiszem én is az vagyok.
2013. nov. 7. 20:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam egy másik kérdésben,ott a lány 27 évesen mondta el a családnak.

Szerinted az jobb lenne?

Legalább nem lesz görcsökkel teli tinikora,hogy mikor jönnek rá vajon:)

2013. dec. 5. 04:52
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha tényleg leszbikus (marad), akkor örülhetsz annak, hogy ilyen korán rájött, és nem mondjuk családanyaként sok évvel később.
2013. dec. 7. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!