Lányom megsértette az élettársamat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicsit labilis volt a kapcsolatom az élettársammal, ezt a lányom is tudta. Felmerült bennem, hogy szakítunk. Rendbe jött a kapcsolat, ennek a lányom nem örült. Küldött egy e-mailt tudta, hogy a párom is elfogja olvasni. Leírta, hogy csalódott, hogy nem küldtem el és ezt továbbra is fenntartja. Megjegyzem, hogy az unokákat nagyon szereti. Süt, főz sokat foglalkozik velük, négyesben odavoltunk egy hétig nyaralni. Ennek tudatában a lányomnak szerintem ki kellett volna maradni ebből a vélemény nyilvánításból. Hogyan fogja az unokáimat ránk bízni? Hogyan fog az asztalhoz ülni melyre az ételt a párom fogja elkészíteni? Csak arra kértem, hogy tegyen egy megnyilvánulást, hogy "nem így gondoltam". Erre nem hajlandó! Mit kellene tennem, hogy rendbe hozzam a kapcsolatot?2013. okt. 14. 08:44
11/12 A kérdező kommentje:
Kdves 10-es! Nem olvasgatjuk egymás levelét, csak az a gond, hogy reggel amikor megnyitottam láttam, hogy írt a lányom. Örvendezve mondtam a páromnak, hogy kaptam egy levelet. Jött Ő is és közösen olvastuk, rá sem mertem volna gondolni, hogy mit tartalmaz. Ezzel a levéllel már nem tudtam mit kezdeni, nem tudtam eltitkolni. Egyébként a lányom tudta, hogy elfogja olvasni, nem szoktunk egymás előtt titkolózni.
2013. okt. 14. 12:49
12/12 z. f. válasza:
lehet hogy a lányod lát valamit, amit te nem, és ezért gondolja hogy szakítanotok kéne. amúgy ha egyszer megromlott, az nem javult meg valószínűleg, csupán szünetel a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!