Tallinn kérdése:
Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Már kb egy éve nemnagyon jövök ki anyámmal, de nem tudom miért.Egyébként sosem voltunk valami jóban de ennyire még sosem voltunk távol egymástol. Mióta apám elhagyott minket mert jobban szereti a házit mint a saját fiát, anyám és az én kapcsolatom megromlott. Tesóimmal több mint 5x hívtunk mentőt mert begyógyszerezte magát. Igaz ugyan mikor kijött egy-két hétig normálos volt de aztán kezdődött megint előröl. Dolgozni nem jár a nagyobb testvéreim tartanak el és már a ház körüli összes munka rám maradt. Semmit se csinál, ha hozzászólok káromkodik és ordibál.Középső tesóm többször is próbálta jobb belátásra bírni, hogy régen mikor még dolgozott és "anyaként" viselkedett mennyivel jobb volt, de sajna ő se hatotta meg. Mára már csak a 2 tesómra és barátaimra számíthatok. Kérek mindenkit aki átérzi azt amit én segítsen mert ha így megy tovább..... 14/f2013. okt. 12. 18:59
1/8 anonim 

válasza:

Itt szerintem nem annyira kettőtök kapcsolata romlott meg, sokkal inkább anyukád lelki egészsége. Viszont ez így hosszútávon nem mehet, mert sem nektek, sem neki nem lesz így jó. Valahogyan ki kéne rángatni ebből az összetört állapotból. Próbáltad már elhívni valahova? Legalább sétálni, kirándulni egyet, hátha kicsit összeszedné magát. Esetleg kérhetnél ebben segítséget rokonoktól, volt kollégáitól, barátoktól.
2/8 A kérdező kommentje:
Én áldanám az eget ha eljönne velem valahova csak az a baj hogy ki se akar mozdulni :( de azérrt megpróbálok beszélni pár barátnőjével hátha segít valamit.
2013. okt. 12. 19:11
3/8 anonim 

válasza:

Szia, van kapcsolatotok a gyámüggyel vagy a családsegítővel? Hány évesek a tesóid?
4/8 anonim 

válasza:

Segítsd az édesanyádat, biztosan nagyon nehéz helyzetben van..
5/8 anonim 

válasza:

Hány éves édesanyád? Soha nem dolgozott?
6/8 anonim 

válasza:

4: Egy gyerek nem tudja megoldani a szülője gondját, hiszen az egy másik focipályán focizik, más életet, más sorsot él.
Az önsorsrontásnak pont az az egyik fő eszköze, hogy a szülei gondját próbálja megoldani egy gyerek. Azon felül, hogy ez szükségtelenül megterheli őt, még lehetetlen vállalkozás is, és a gondok megsokszorozása.
7/8 anonim 

válasza:

Anyukád komoly depresszióban szenved, ehhez már kezelés kell, mert magától nem változott semmi. Meg kéne próbálnotok rávenni, hogy menjen orvoshoz, kényszeríteni asszem nem lehet ilyen esetben, de a gyámügy segítségével talán rá tudjátok venni.
8/8 A kérdező kommentje:
3.nak: nemtudom hogy van e és a tesoim meg 21 és 26 évesek
2013. okt. 13. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!