Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám állandóan...

Mit tegyek, ha anyám állandóan más pasikat hoz haza, és a "randijai" miatt rendszeresen elzavar otthonról?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 12:45
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Senki nem kérte rá őt,hogy évekig rám hivatkozva ne legyen senkije,és nem mondhatja azt sem,hogy a nevelésem foglalta le ennyire,mert ez sem igaz,egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányszor segített a házimban ha kértem,hányszor ült le velem beszélgetni úgy,hogy nem azért tette,mert kellett neki valami.
2013. okt. 11. 13:20
 12/41 anonim ***** válasza:
88%

Én amúgy megmondanám az anyámnak ha ilyen lenne, hogy eléggé nagy rib.c lett, bevinnék némi száraz ételt és vizet a szobába, és bezárkóznék. Ha pisilni kell kiosonnék hajnalba, mikor alszik.

Engem ki nem tehetne az biztos.

2013. okt. 11. 13:20
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda anyák vannak, szép példát mutat a 16 éves lánya elõtt.Nagyon is megértelek az én anyám a 2 pici gyermekemmel küldött el sétálni az esõben, hogy a pasijával legyen.

Pedig csak látogatóba mentem másik városból.

2013. okt. 11. 13:21
 14/41 anonim ***** válasza:
4%
ma 13:20, simán csak undorító vagy. Annyi empátia van benned, mint egy rozsdás lavórban.
2013. okt. 11. 13:22
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Vagy most elmennék, és haza se mennék.

Remélem vannak nagyszüleid, ismerősöm pont így járt, csak ő 15 évesen. Az anyja 14 évesen szülte, és kitette 15 évesen a lányt, hogy mehet amerre lát. Végül nagymamánál kötött ki szerencsétlen.

Az a csaj az anyja pasijaitól szexuális ajándékokat kapott, amin az anyja csak röhögött.

Menj el nagyanyádhoz, és haza se menj. Ha kerestet, akkor megmondhatod a rendőrnek, mi volt, ha nem akkor ennyit róla.

2013. okt. 11. 13:23
 16/41 anonim ***** válasza:
89%
Hát, szép kis anyád van. Jól pi@sán rúgnám az ilyet és megmondanám neki, hogy nem te kérted, hogy megszüless.
2013. okt. 11. 13:24
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

66% empátia? Az van bennem! De ez a nő aki hetente más pasikat visz fel a lakására és KITESZI, ismétlem KITESZI a saját gyerekét éjszakákra, az nem érdemel empátiát.

Megismétlem, mert úgy látszik gyenge a felfogásod kicsit: KITESZI a saját gyerekét más-más pasik miatt.

2013. okt. 11. 13:25
 18/41 A kérdező kommentje:
Nagyszüleim már elhunytak,és nincs olyan rokon,akihez költözhetnék.A ma éjszakát a barátomnál töltöm,aztán meglátom,mi lesz..
2013. okt. 11. 13:26
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs nagyszülőd, akkor bizony vesd meg a lábad otthon.

Hozni akar fel pasit? Tegye, nem érdekel téged, de te onnan el nem mész. Az a te otthonod is, menjen ő máshova dugni.

2013. okt. 11. 13:28
 20/41 anonim ***** válasza:
18%
Tényleg, egyébként az is lehet, hogy dolgozik. Akkor viszont sajnálom szegényt.
2013. okt. 11. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!