Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mik a családbarát...

Szerintetek mik a családbarát szakmák?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, ami viszonylag jó időbeosztású (pl. nem kell későestig/hajnalig benn lenni), nem utasítanak el csak azért, mert gyereked van vagy mert fiatal vagy és terveztek gyereket stb... Létezik ilyen szakma, amit össze lehet egyeztetni a családdal?

2013. okt. 9. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemi oktató vagyok, szerintem ez a lehető légcsalád-barátabb munkahely. Hosszú nyári szünet, vizsgaidőszakban csak vizsgák lebonyolítása, ami napi 2-3 óra maximum, javítani otthon is lehet, oktatási időszakban, pedig az órarend előre kialakítható, kollégákkal meg lehet beszélni az esetleges helyettesítéseket, jobban, mint egy közoktatási intézményben. Viszont jóóó sokat kell érte tanulni.
2013. okt. 11. 13:52
 12/12 NWM válasza:
A börtön egy olyan hely, ahová az emberek szívesen járnak be, rugalmas időbeosztással, kiegyensúlyozott és stresszmentes környezettel próbálnak a kedvükre tenni. Természetesen nem a rabokról van szó, hanem a börtön dolgozóiról, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy egy elismerten családbarát helyen dolgozhatnak. Idén ugyanis először kapta meg a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet a Családbarát Munkahely díjat, mert tekintettel van a kisgyerekes dolgozókra, ezenkívül sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. A dolgozók így rendszeresen igénybe vehetik a konditermet és a szaunát. A visszajelzések pozitívak. - See more at: [link]
2013. nov. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!