Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Így hozzáköltözhetem a barátom...

Így hozzáköltözhetem a barátomhoz? Többi lent

Figyelt kérdés

Először is olyan emberek válaszát várom akik átélték/ átérzik a helyzetemet . a helyzet a következő . Apámmal lakom de lassan másfél éve van barátom .(szüleim elváltak ) apám nem fogja fel hogy én szeretem őt és találkozni sem enged vele ..

a párommal össze szeretnénk költözni . de mint írtam apám még azt sem engedi hogy a kapu előtt beszélgessünk . pedig a párom nem ártott neki semmit ... napok óta azon gondolkozom hogy elkellene "szöknöm" vele ... ha megtenném ne talán tán akkor a rendőrök visszahoznának ? a barátom már betöltötte a 18-at .. KÉREM HÜLYE VÁLASZOKKAL KÍMÉLJETEK ... :) KÖSZÖNÖM .

2013. okt. 3. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
"Mert gondolom nem akarsz kiszolgáltatva, megalázva élni, " - izé, mármint annál jobban kiszolgáltatva és megalázva élni, mint ahogy most él a kérdés szerint, hogy meg akarják szabni neki azt is, hogy kivel beszélgethet és kivel nem? hát az azért nehéz lenne...
2013. okt. 4. 09:06
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Kedves utolsó! Hányí éves vagy? 15?

És ha a srác bűnöző, link, szemtelen? Én sem engedném meg a lányomnak. Apuka meg zsarnok, aki hagyja, hogy a gyereke ott szúrja el az életét, ahol tudja...

(persze, mindjárt megtudjuk, hogy a srác egy angyal, tanul, mellette dolgozik, kedves, aranyos,.....)

Szóval itt ahelyett, hogy apukát szidjuk, ahelyett hallani kellene tőle, hogy ő miért nem engedi.

2013. okt. 4. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves utolsó! Hányí éves vagy? 15?"

Kedves #12, az is voltam, csak hát annak már vagy 34 éve...lassacskán a félszáz fele tartok sajnos... és hát ismervén az érem MINDKÉT oldalát meg a peremét is - n.b. anyám egy hasonló stílusú zsarnok volt aki mindenáron rám akarta kényszeríteni a saját "rendpárti, értékelvű, tekintélyelvű" szemléletét, anno magasm is szöktetgettem meg tizenéves lányt hasonló stílusú családból, ma meg a lányom is lassacskán a duplája az általad emlegetett 15-nek - mondom azt, amit mondok, hogy annak adom a jócskán kisebb valószínűséget, hogy a dolog mögött tényleg az állna, hogy a srác gyakorló maffiózó vagy ilyesmi, és annak a sokkal nagyobbat, hogy a dolog mögött az áll, hogy apuka képtelen tudomásul venni, hogy a lánya felnő, képtelen elengedni, önállósulni hagyni.

2013. okt. 4. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!