Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Így hozzáköltözhetem a barátom...

Így hozzáköltözhetem a barátomhoz? Többi lent

Figyelt kérdés

Először is olyan emberek válaszát várom akik átélték/ átérzik a helyzetemet . a helyzet a következő . Apámmal lakom de lassan másfél éve van barátom .(szüleim elváltak ) apám nem fogja fel hogy én szeretem őt és találkozni sem enged vele ..

a párommal össze szeretnénk költözni . de mint írtam apám még azt sem engedi hogy a kapu előtt beszélgessünk . pedig a párom nem ártott neki semmit ... napok óta azon gondolkozom hogy elkellene "szöknöm" vele ... ha megtenném ne talán tán akkor a rendőrök visszahoznának ? a barátom már betöltötte a 18-at .. KÉREM HÜLYE VÁLASZOKKAL KÍMÉLJETEK ... :) KÖSZÖNÖM .

2013. okt. 3. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel,hogy a barátod nagykorú vagy sem,ha te nem vagy az és apád jelenti az eltűnésed, hazavisznek.
2013. okt. 3. 22:31
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, te felnőttnek képzeled magad. Az írásodból lerí, hogy kb. 15 vagy!

Szóval: maradsz otthon a seggeden, nem pedig majd együttélsz a pasiddal és kefélgetsz össze-vissza.

2013. okt. 3. 22:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg az, hogy TE elmúltál-e 18.
2013. okt. 3. 22:37
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Max "hozzáköltözhetek e".

Meg: írásjelek, nagybetű, tagolás, nem kell csupa nagybetűvel írni!

2013. okt. 3. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Hány éves vagy?

Barátodnak saját lakása, stabil munkahelye?

Erre a két kérdésre tudnál őszintén válaszolni?

2013. okt. 3. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Először is: ha te nem vagy 18 akkor apád engedélye nélkül nem mehetsz sehová.

Másodszor: mi lesz ha összevesztek a barátoddal és apád nem fogad vissza? Mert ha elmúltál 18 akkor nem köteles. Erre is gondoltál?

2013. okt. 3. 23:12
 7/13 Lin71 válasza:
86%

A kamaszkori szerelem szép, de nagyon ritkán tartós. A gyerekszerelmeknek nagyon-nagyon kis százalékából lesz életre szóló kapcsolat.

Egy srác miatt nem érdemes rosszban lenned a szüleiddel, mert igaza van az előző hozzászólónak: ha egyszer elmész otthonról, apád lehet vissza se fogad. Esetleg meg is haragszik, hogy pont ezzel a gyerekkel szöktél meg. Hiszen valami oka biztos van, hogy utálja.

A másik, hogy utána hová mész, ha esetleg szakítotok? Van olyan viszonyod bármelyik rokonoddal apádon kívül, hogy odamehess?

És ha igen, koloncként akarsz lógni a rokonok nyakán?

És ha összeköltöztök, mi lesz? Miből fogtok élni? Minimálbérért kidolgozzátok a beleteket, hogy tudjátok fizetni az albérletet? Ugyanmár...

"De a szerelem ezt is túléli..." Aha, persze. Szerelemből nem tudod fizetni a lakbért, meg a kaját. Szegényen ( =folyamatos félelemben, küszködve, napról napra élve) nem lehet boldogan élni.

Aztán ki tudja, mi lesz a pasival... lakva ismerni meg a másikat... lehet, hogy egy hónap alatt kiidegelitek egymást.

És ha mondjuk meghülyül, egyszer csak? Igaz, hogy már másfél éve, de ki tudja.. rájön az ötperc, összeszed valami csajt, aztán neked meg tipli van.

Igen, optimistán kell a dolgokhoz állni, de nem naivan.

És ahogy a nagymamám is mondta mindig régen: "Egy nőnek MINDIG legyen B terve."

2013. okt. 3. 23:23
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, én megértem a problémádat, de azt gondolom, hogy az önállósodás az egy folyamat, nem feltétlen az ajtó berúgásával kell nyitni a szabadságharcodat - ha érted a hasonlatot.
2013. okt. 4. 02:19
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Megkiméllek a hülye választól...

De ilyen kérdésre mit vársz? Menj csak, mert apád egy zsarnok? Hát nem.

Hány éves vagy? Tanulsz, dolgozol?

Barátod dolgozik? Miből éltek meg? Párod szülei tartanának el Téged is? Gondolod, ott nem lenne konfliktus?

Először ezekre válaszolj, legalább magadnak.

2013. okt. 4. 06:47
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem költözhetsz hozzá, de ha hozzá is tudnál, mi lenne? Miből adsz bele ott a reszibe? Mert gondolom nem akarsz kiszolgáltatva, megalázva élni, márpedig én nagyon így éreznék, ha másokon élősködnék.
2013. okt. 4. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!