Hogy mondhatott ilyet a párom?
Páromnak van három gyereke, a két fiú 20 és 18 évesek a kislány pedig másfél. Az apjuk anyagilag támogatja őket amit nem értek hiszen a két fiú nagykorú és se nem dolgoznak se nem tanulnak. Nekünk meg alig van pénzünk én hiába dolgozom a fizetésem elmegy a rezsire páromnak pedig csak idénymunkái vannak.
Tegnap szóltam neki, hogy nem kellene a volt családját tömni pénzel mire közölte, hogyha ezt mégegyszer meghallja akkor mehetek a francba. Nem értem, ha nem szeret akkor miért hagyta el a családját értem?
"csak nem a gyerekeire kellene költenie."
Hanem rád?
Ha jól értem elszerettél egy férfit, elhagyta a családját, de a gyerekeivel még mindig törődik, szóval nem tudtad elmarni rendesen. Ez neked a bajod. A fiaival a kapcsolata közel 2 évtizede tart, veled mióta is?
Kíváncsi volnek mit szólna a párod ha ezt olvasná. Jó lenne, mert akkor tudná miféle nővel van együtt.
Te sosem leetsz első a gyerekeivel szemben. Ezt vagy elfogadod, vagy nem, de akkor sok jóra ne számíts.
Feltételezem sajat gyered nincs, mert akkor tudnád, hogy csak azért, mert a magyar törvények fenőttnek tekintik a 18 év felettieket, nem szünnek meg egyik napról a másikra, hogy betöltötték azt az ember gyerekei lenni.
"a majmai meglátnak valamit..."
"csak nem a gyerekeire kellene költenie."
Az kemény... bárcsak látná ezt a párod... hánynom kell az ilyen nőktől.
Egyszerüen felhàborito, hogy szétvertél egy csalàdot, és még neked àll feljebb!!!Mégis hogy képzeled??
Nagyon is igaza van, megérdemelnéd, hogy téged is orrba-szàjba csaljon!!
szerintem vegyél vissza egy kicsit, mert te vagy a legutolso senki, aki ebbe beleszolhat!!!
Ha nem tetszik, szedheted a cokmokodat, és tiplizhetsz!!!
És hadd ne irjam le a véleményem,mert kimoderàlnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!