Hogy mondhatott ilyet a párom?
Páromnak van három gyereke, a két fiú 20 és 18 évesek a kislány pedig másfél. Az apjuk anyagilag támogatja őket amit nem értek hiszen a két fiú nagykorú és se nem dolgoznak se nem tanulnak. Nekünk meg alig van pénzünk én hiába dolgozom a fizetésem elmegy a rezsire páromnak pedig csak idénymunkái vannak.
Tegnap szóltam neki, hogy nem kellene a volt családját tömni pénzel mire közölte, hogyha ezt mégegyszer meghallja akkor mehetek a francba. Nem értem, ha nem szeret akkor miért hagyta el a családját értem?
Ha csak idénymunkái vannak, akkor olyan sok pénzzel nem tömheti a gyerekeit!
Akkor kellett volna a gyerekeire gondolnod, amikor elcsábítottad a családjától. Most edd meg, amit főztél.
Ha meghallanám, hogy a párom a gyerekeimet majmoknak nevezi, abban a pillanatban repülne, viszlát!
Ha nem vagy képes elfogadni, hogy a párodnak vannak gyerekei, akkor máskor ne kezdj ki családos pasival.
Nem a gyerekeit hagyta el, hanem a feleségét. Egy ilyen önző liba miatt. Máskor mielőtt szétdúlsz egy családot, gondolkodj egy kicsit.
Először is ne majmozd a párod gyermekeit, mert a közös gyerekeitekben is lesz majom vér. Meg különben is, ők mi ártottak neked? Előbb megvoltak a párodnak, mint te...
Másrészt beszélj a pároddal, hogy beszéljen a fiúkkal, hogy tanuljanak tovább, a saját érdekükben.
Harmadrészt segíts a párodnak a munkakeresésben, és ha sürgősen nem talál valami rendesen fizető állást, add ki az útját, ne tartsd el teljesen huzamosabb ideig.
Te dolgozol?
Amikor összejöttél vele, tudtad, hogy 3 gyereke van (a többit most nem firtatnám). Ez anyagi és időbeli teherrel is jár. Ezt vagy elfogadod, vagy nem. Ha nem, akkor másik partnerben kell gondolkoznod, ahogyan ezt párod is világosan megmondta neked.
A gyerekei az elsők az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!