Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Két éves fiam ma közölte...

Két éves fiam ma közölte velem, hogy tudja hogyan lesz a kisbaba. Most erre mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Elmondta, hogy a Patrik azt mondta neki úgy lesz a kisbaba, hogy apa rámászik anyára. Azóta nem akar nélkülem aludni. Most mit hazudjak neki? Van ötletetek?
2013. szept. 29. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Elég bután állsz a dologhoz, ne is haragudj. Eleve nem értem, mit pörögsz ezen ennyire. Most szerinted valami katasztrófa történt? A gyerek meg fogadjunk, már rég el is felejtette volna, ha normálisan válaszolsz neki, és nem azt látja rajtad, hogy úr Isten, valami borzalom dologról szerzett most tudomást.

A hazugság meg a legocsmányabb dolog, amit tehetsz, el sem tudom képzelni, milyen anya az, aki egyáltalán ilyen kérdést feltesz...

2013. szept. 29. 21:32
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Két évesen aha...kamu!
2013. szept. 29. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
2 éves? Hiperokos lehet! :D
2013. szept. 29. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Kamu.
2013. szept. 29. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám mindig azt mondta ovis koromban, hogy kisbaba csak akkor lesz, ha két ember nagyon szereti egymást. És elmondta, hogy nem a gólya hozza, hanem az anya hasában nő, és egy kis nyíláson jön ki. Ezt nem igazán értettem, mert a nyilat ismertem (Robin Hood forevör), és fogalmam se volt, hogy egy nyílon keresztül hogy is jön ki a gyerek, de nem is törődtem vele. Egy darabig gondolkodtam rajta, arra emlékszem, de utána lett más, érdekesebb dolog, amin tűnődhettem. Aztán, amikor megértettem, jót nevettem magamon, de akkor már iskolás voltam.
2013. szept. 29. 22:47
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

jajj de édes.Hát félt téged!Vagy nem akar kistesót! :)

Nem tudom egyesek miért becsülik le ezt a kisfiút.Nekem is van egy 2 éves lányom és elképesztően értelmes..

Szerintem legközelebb mikor nem akar nélküled aludni, akkor mond el neki hogy ti apával nem akartok kistesót (most teljesen lényegtelen hogy ez igaz-e), és nyugodtan menjen aludni mert apa nem mászik rád!Akár feküdj az ágyába vele..mert az is lehet ám, hogy csak nem akar egyedül aludni.Én lányomnak hetek óta minden este fáj a lába..valamelyik nap még egy bicegés műsort is előadott...persze következő nap már ugrált az ágyon!!! :D Nagyon rafkós...

2013. szept. 29. 23:21
 17/18 anonim ***** válasza:
6%
A másik gyereket meg Spongyabobnak hívják, nem?:D
2013. szept. 30. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Utolsóóóó nekem is ez jutott eszembe. :D Sírok. :D
2013. okt. 2. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!