Két éves fiam ma közölte velem, hogy tudja hogyan lesz a kisbaba. Most erre mit mondjak neki?
Elég bután állsz a dologhoz, ne is haragudj. Eleve nem értem, mit pörögsz ezen ennyire. Most szerinted valami katasztrófa történt? A gyerek meg fogadjunk, már rég el is felejtette volna, ha normálisan válaszolsz neki, és nem azt látja rajtad, hogy úr Isten, valami borzalom dologról szerzett most tudomást.
A hazugság meg a legocsmányabb dolog, amit tehetsz, el sem tudom képzelni, milyen anya az, aki egyáltalán ilyen kérdést feltesz...
jajj de édes.Hát félt téged!Vagy nem akar kistesót! :)
Nem tudom egyesek miért becsülik le ezt a kisfiút.Nekem is van egy 2 éves lányom és elképesztően értelmes..
Szerintem legközelebb mikor nem akar nélküled aludni, akkor mond el neki hogy ti apával nem akartok kistesót (most teljesen lényegtelen hogy ez igaz-e), és nyugodtan menjen aludni mert apa nem mászik rád!Akár feküdj az ágyába vele..mert az is lehet ám, hogy csak nem akar egyedül aludni.Én lányomnak hetek óta minden este fáj a lába..valamelyik nap még egy bicegés műsort is előadott...persze következő nap már ugrált az ágyon!!! :D Nagyon rafkós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!