Mit csinaljak? Szoljak a szuleimnek? Mit fognak szolni hozzam?
Figyelt kérdés
Hulyeseget csinaltunk a haverjaimmal es felfuggesztettet kaptam. A partfogom miatt muszaj iskolaba jarni es nem kerulhetek bajba. Ma kaptam egy szaktanarit es egy osztalyfonokit es felhuztam magam es elmentem szo nelkul a sulibol de mar megbantam. Elmentem az orvoshoz, hogy ne legyen igazolatlanom. Azert kaptam szaktanarit mert oran ettem, osztalyfonokit meg azert mert tegnap megdobtam radirral az osztalytarsamat. Azt mondta az osztalyfonokom, hogy meg egy huzasom van es repulok. Mit csinaljak? A szuleim szetszednek ha megtudjak :S a 18-at betoltottem mar.2013. szept. 27. 19:31
11/15 A kérdező kommentje:
Ez most nem vicces. Nem szóltam még anyáméknak :s
2013. okt. 1. 13:49
12/15 anonim válasza:
Sztem gondolkodj el az életről, hogy mit akarsz, merre akarsz indulni mert most jelenleg eléggé lefelé tartasz. Ennyi idősen épp itt lenne az ideje, hogy elkezdj tervezni és nem a hülyeségen agyalni, meg hogy hogy legyél menő és "nagyfiú". Nem ítéllek meg, mert attól hogy felfüggesztetted van lehet jó ember vagy, de ha így folytatod tovább nem lesz normális kapcsolatod életed. Mond el a szüleidnek és hozd rendbe az életed. Sose késő ;)
13/15 A kérdező kommentje:
Tudom... de nem így terveztem az életemet csak így alakult. Van pár tervem de már nem fogom tudni megvalósítani szóval mindegy és nem akarok menő lenni.
2013. okt. 1. 14:57
14/15 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem lehet. Én se vagyok a világ tetején és sztem sokan vannak így akik küzdenek, vagy másmerre indulni. Tudom mindenkinek a saját baja a legnagyobb gond, de ha egyből feladod akkor nem is változtatsz és nem is próbálod meg.
15/15 A kérdező kommentje:
hasonlo a helyzet de most tenyleg jogtalanul.. osztalyfonok csak lebaxott most szoban de nem mondta hogy mennem kell. ezt most nem merem elmondani. multkor is olyan nyakast kaptam hogy vagy 3 napig fajt.
2013. nov. 7. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!