Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondta ezeket anyukám?

Miért mondta ezeket anyukám?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudom, ti nem láttok a fejebe, de nem értem..

Az utóbbi pár napban fura volt anya.. Van egy barátom 2 hónapja, már bemutattam otthon. Anya azt mondta szimpatikus neki, aranyosak vagyunk egyutt, osszeillunk (mielott bemutattam, utalta.) vasarnap vele voltam, 7orasi busszal mentem hozza. Anya ehhez viccesen hozzatette, hogy O nem kelne fel ilyen koran pasi miatt. Mondtam hogy mindegy, delutan ugyis aludtunk 1 orat. Erre kiakadt, hogy egy agyban? Azert megse kene. Mondtam hogy csak filmezes kozben elaludtunk , ennyi.. Ami erdekes hogy ezelott is aludtunk igy egyutt parszor, amirol szinten tud, es akoor nem volz semmi projlemaja a dologgal.. Nem ertem.

A masik. Tudom, nem nagy dolog, de furanak talaltam. Mondtam neki ma hogy elmegyek itthonrol egy fel orara beszelgetni baratnovel. Viccsen hozzatettem hogy megiszunk egy kavet. Erre szinten kiakadt hogy nem kavezhatok. Pedig regen meh aO mondta hogy neha reggelente miert nem iszok meg egy kavet hogy eberenn legyek.. Amugy utalom a kavet. Nem tudom mi ez a nagy valtozas...

16L

2013. szept. 23. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak résen van,nehogy meggondolatlanságot kövess el.
2013. szept. 23. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem most, hogy barátod van kezdett el rájönni hogy bizony már nem vagy kislány és nem is olyan sok idő, és "kirepülsz a fészekből". Ezért kezdett el szerintem mostanában ilyeneket mondani, lehet, hogy megijedt attól hogy felnősz.
2013. szept. 23. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Fél, hogy teherbe esel, elkezdesz drogozni, meg hasonlók. Tudod, ezek olyan dolgok, amiktől minden szülő fél. Persze ez nem ok arra, hogy megbántson téged, csak nem tudja hova tenni, hogy a kislánya elindult a felnőtté válás rögös útján. Már pasizik. Bizony. Nehéz ám megemésztenie ezt egy szülőnek. Még akkor is, ha jó fej akar lenni, és mondja, hogy szimpi neki a barátod. Valószínűleg tényleg az neki, de félt. És ez teljesen normális. Ha durvulnak ezek a megjegyzései, ülj le vele beszélgetni, hogy ne aggódjon, de eszed ágában sincs hülyeséget csinálni. De, ha mégis gáz lesz, ő lesz az első, akitől segítséget fogsz kérni. Ezért viselkedjen úgy, hogy meg tudj benne bízni.
2013. szept. 23. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:))
2013. szept. 23. 16:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsanat a hibakert feljebb, telefonrol vagyok es siettem. Nem vettem eszre az elgepeleseket.:) beszelni fogok vele ha durvabb lesz a helyzet
2013. szept. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!