Vanillia nevet adhatnék a kislányomnak Magyarországon? Milyen ehhez hasonló szép lány neveket ismertek, amik esetleg a természethez kapcsolódnak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:25
22/32 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonk...nem kell rögtön beoltani az embert csak mert teszik neki valami. természetesen előtérbe kell helyezni az is, hogy később mi lehet jó a gyereknek. És senki sem mondta, hogy ez lesz a neve csak kérdeztem, hogy adhatnék-e ilyen nevet. Ha meg a névutálatnál tartunk 10-ből 9 ember általában nem szereti a nevét.
2013. szept. 22. 10:42
23/32 anonim válasza:
Ilyen nevet... pff. Annyi sok szép női név van, én nem tudom, némelyik szülő már kínjában nem tudja eltalálni milyen nevet adjon a gyerekének. A Vanília nekem nem a természethez kapcsolódik hanem süteményhez.
Adjál már normális nevet annak a gyereknek!!!!
24/32 anonim válasza:
Madártej is jó, vagy esetleg Sztracsatella?
26/32 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az efajta novenynevek, esetleg a Kamilla az ami szerintem nem annyira eroltetett.
28/32 Pötyös Panni válasza:
Simán de a következő gyerek legyen már akkor Csokoládé! :)
29/32 anonim válasza:
Én az ilyen szülőket kötelezném hogy legalább fél évig viseljék a kiválasztott nevet mielőtt a gyermeknek adják.10-ből 9 meggondolná hogy érdemes-e a gyermeket például Eperkének vagy Borsnak keresztelni :)
30/32 anonim válasza:
Végülis mi lett a neve a kislánynak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!