Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom apukája és az enyém...

A párom apukája és az enyém is elhunyt már, mindkettőjüknek szeptemberben van az évfordulója. Szerintetek sértődés lesz belőle ha én drágább koszorút veszek az én apukámnak mint az övének? Vagy vegyünk közösen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Szerintetek sértődés lesz belőle ha én drágább koszorút VESZEK az ÉN APUKÁMNAK MINT AZ ÖVÉNEK?

Miért venne a párja is ha a kérdező megveszi.

2013. szept. 19. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert teszem azt nem elnek együtt, csak együtt mennek ki a temetőbe es Katika tiszteletből akar vinni Pisti apukájanak is??? Mindegy.
2013. szept. 19. 19:45
 13/17 A kérdező kommentje:
A KÖZÖS pénzünkből veszek ÉN egy-egy koszorút.
2013. szept. 19. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél olcsóbbakat és egyformát - sajna, nagy az esélye, hogy úgyis el fogják lopni (ezt nem rosszindulatból írom, hanem szomorú tapasztalatból) -, és gyújts gyertyát otthon az emlékükre.
2013. szept. 19. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz belőle sértődés, ez akkor is nagyon bántó dolog, a közös pénzetekből veszed, nem a sajátodból, egyforma koszorúkat vegyél.
2013. szept. 19. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ha közös kasszán vagytok és te választod ki a koszorút, meg te is döntöd el mennyit szánsz rá, akkor célszerű két egyformát választani.

Viszont ha a párod megmondja, hogy kb. ennyit és ennyit szán rá, de amelyik koszorút te szeretnéd apukád sírjára, az többe kerül, akkor lehet két különbözőt is venni, nem kéne, hogy sértődés legyen. Csak azért szólj előtte a párodnak róla.

2013. szept. 19. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:
na de ha tudod, hogy a közös pénzből lesz, miért kérdezed, hogy vegyetek-e közösen?
2013. szept. 20. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!