Nektek az anyukátok szokott még jóéjt puszit adni? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 10:52
13/25 anonim válasza:
inkább jóreggelt puszit :) de az olyan, hogy mindenhol megpuszilgat arcom,kezem,lábam...
16/l
14/25 anonim válasza:
apuval élek,ő mindig bejön mikor lefekszem aludni és jóéjt kiván. és én általában megpuszilom:D
16/L
15/25 anonim válasza:
Hát már külön élünk, és nem kifejezetten jó éjt puszi, de mindig adunk ha találkozunk és elköszönünk.
21/n
17/25 anonim válasza:
Nem anyámékkal lakok, így tehát nem kapok, de már az idejét sem tudom, hogy mikor kaptam...24/L
18/25 Jégtánc válasza:
39 éves vagyok de ha anyu jön látogatóba ( Angliában él) akkor természetesen adunk egymásnak jó éjt puszit.Ha anyóséknál alszunk akkor ott is van jó éjt puszi
19/25 anonim válasza:
Ha otthon alszom, mindig kapok, és el is várom:)
28/N
20/25 anonim válasza:
Igen. Ez már csak így marad.
58 nő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!