Addymc kérdése:
Hogyan szökjek ki a házból, ha a szüleim már nem bíznak bennem, és a barátomtól egy vagyok tiltva? Szeretnék vele találkozni, mert nagyon szeretem őt, és már több mint 1 hónapja nem láttam. Trükköket kérek, és ne olyat, h beszélj a szüleiddel.
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 22:00
11/15 anonim válasza:
Inkább beszélj édesanyáddal. Próbáld visszanyerni a bizalmát. A szökéssel csak rontasz a helyzeten. Mit csináltál, hogy már nem bizik benned? Hány éves vagy?
12/15 A kérdező kommentje:
17 vagyok, és sokszor hazudtam neki, d cs apróságokat, és a barátommal megcsináltuk a hülyeségünket, amiért el vagyunk tiltva, és ez jogos, de ez már túlzás szerintem... és vele nem lehet normálisan beszélni, részben ezért váltak ela szüleim...:(
2013. szept. 15. 12:33
13/15 anonim válasza:
oké, hogy otthonról nem enged ki, de az elmúlt két hétben nem voltál pl iskolában, hogy találkozzatok? Vagy valami alagúton ekrsztül közlekedsz?
Egyébként pont a szökéssel bizonyítanád, hogy jogos a büntetés.
14/15 anonim válasza:
Valószínűleg nem véletlenül.Trükkök nincsenek nőj fel,ne hisztizz,biztosan jogos,hazudsz stb. miért bíznának benned?
15/15 anonim válasza:
Nem tudom megítélni, hogy miért alakult így a kapcsolatotok, de 17 évesen már nyugodtan találkozz a barátoddal. Hogy ezt hogyan érd el?
Ez a helyzettől függ...
1. a szökés kicsit gyerekes, de hatékony lehet, ha ki tudsz mászni a kerítésen/kapun észrevétlenül.
2. ülj le beszélni a szüleiddel, és magyarázd el nekik, hogy miért fontos NEKED az, hogy találkozz azzal, akit szeretsz. És beszéljétek át azt is, hogy mi az oka a bizalmatlanságnak a szüleid részéről, és hogyan lehetne a bizamat visszaszerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!