Ha az apukám gazdag akkor én is annak számítok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 19:49
1/13 anonim válasza:
Nem ha azt kérdezik te gazdag vagy akkor nem, ha azt hogy a család gazdag akkor igen.
2/13 anonim válasza:
annak számitassz de nemtudom mekkora önálló vagyonnal rendelkezel
Amennyiben nem rendelkezel jelentőssel, abban az esetben nem vagy gazdag igazából de a családod miatt gazdagnak számitasz mindenképp
3/13 anonim válasza:
2-es: A válaszodnak nincs semmi értelme.
4/13 anonim válasza:
Nem, ha apukád gazdag, akkor apukad gazdag! Gondolom neked nincs kereseted.....tehát te miért lennél gazdag? Max a csalàd gazdag, vagy a csalàd jól àll anyagilag....
5/13 anonim válasza:
Nem, csak amíg veled él és szeret. Ha elhagy titeket akkor könnyedén koldus lehetsz.
6/13 anonim válasza:
Az én apukám is gazdag, és amíg gyerek voltam én is gazdagnak voltam elkönyvelve, mert menő helyeken jártam, jó cuccaim voltak. De most a saját átlagos fizetésemből élek, és nem vagyok gazdag. De mikor valaki megtudja, hogy ki az apám, és hogy pl. ő fizeti a jogsimat akkor sokan a fejemhez vágják, hogy persze mert én hobbiból dolgozom. De ez nem így van. Csak ha az apámnak sok pénze van, akkor nyilván nagyobb ajándékot vesz, mint akinek nincs pénze.
7/13 anonim válasza:
Azokat a forintokat számold meg, amiket TE tettél le az asztalra! Ha sok, akkor igen. Ha nem, akkor nem. Mindenki arra legyen büszke, amiért saját maga meg is dolgozott!
8/13 anonim válasza:
"gazdag család sarja" - nem véletlen a megfogalmazás.
A szüleidnek van pénzük, ők gazdagok, te mindent tőlük kapsz, így nem számítasz annak.
Majd ha lesz saját életed és a neveden elég pénz, akkor majd elmondhatod magadról ezt, addig nem.
9/13 anonim válasza:
nem, mivel nincs önálló kereseted, amit apukád keres, az az ő bére, neked tulajdonképpen semmi közöd hozzá, az már más kérdés, hogy kapsz tőle zsebpénzt, mert a gyereke vagy, de az, amit az apukád keres, az nem tiéd
10/13 anonim válasza:
Nem szokták azt mondani, hogy apukám gazdag, anyukám gazdag stb... ha apukád gazdag a család gazdag így te is. De inkább fogalmazzunk úgy, hogy jómódú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!