Hogy oldjam meg, hogy apa el akarja velem cserelni a telefonjat?
igérj be mást is.
mosogatás kutya sétáltatás stb. hogy lássa h komolyan gondolod.
Célozgatás helyett egyszerűbb elmondani, de én inkább mennék el dolgozni, és venném meg abból a pénzből azt a telefont, amit szeretnék. Persze ehhez az is kell, hogy elég idős legyen az ember a pl diákmunkához ésatöbbisatöbbi.
Bár benne van az is, hogy azt mondja, ott a saját telefonod, még működik, használd azt és majd vagy kapsz másikat, ha a mostani tönkremegy, vagy menj el dolgozni és vegyél magadnak.
Speciel én meg tudnám beszélni ezt simán apukámmal. Persze nem tudom, nektek milyen a viszonyotok.
De miért neked kellett megvenni helyette, én ezt sem értem...?
Koszonom szepen a valaszokat!
Lehet, hogy az lesuz, hogy megprobalom megbeszelni vele.
Dolgozni nem tudok, 15 eves vagyok. 8-9 oraim vannak, es meg itthonra sok hazi. Nem menne, meg amugy se hiszem, hogy kapnek munkat.
Azert maganak vette a telefont, mert az ove is mar nagyon a veget jarta es surgosen kellett neki uj. Bar szerintem tisztaba sincs azzal, hogy az enyem kozel se tud annyi mindent
Minek előlapi kamera? Milyen nagy tégla.
Ha ilyen gondjai vannak apukádnak a telefonnal, akkor minek vette meg magának? Másik, érdemes használt telefont venni, ami jobb állapotú, mert így nem buksz rajta annyit. Ne kerülgesd a forró kását mondd meg neki, hogy mit szeretnél.
Én ahogy ismerem apukámat, inkább neki támadt volna olyan gondolata, hogy cseréljünk. :)
De ha nem ez lenne a helyzet, akkor csak simán megmondanám neki. Ha tényleg nem használja ki a telefon adottságaid, akkor szerintem szó nélkül bele fog menni, biztos nem sajnálja majd tőled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!