Meddig hordjak fekete ruhát, egyáltalán hordjak?
Pár napja halt meg apum, akivel kilenc éve nem beszéltünk, kicsi voltam viszonylag amikor elhagyott minket, elváltak, és Anyukámmal maradtam! Most sajnálom szegényt. Lehet másképp tenném, de az fáj, de nagyon, hogy nem csak velem, igazából egy gyerekével sem foglakozott! Persze most mindannyian sajnáljuk, és magam nevében, valóban sajnálom, még akármi is volt!
Szóval, hogy irtózom a fekete ruhától, de Anyukám azt mondja illik hordani, mert megszólnak, ha nem! Szerintetek?
Köszönöm! Azért mégis rosz most, az ok amiért tulajdonképp nem beszéltünk, betegség volt, meg a távolság, utóbbi nem mentség! Tudta, hogy nem tudok jönni, nem keresett, ám tesóktól folyamatosan kaptam híreket, tudtam, hogy jól van!
A fekete ruha meg túl azon, hogy rosszul érzem benne magyon, idegeneknek, ismerősöknek, nem szeretnék magyarázkodni, mert fáj annyira!Akinek persze tudnia kell, már tudja!
Amikor papám meghalt, Anya is egy évig hordott teljesen fekete ruhát, ugyan úgy, mint dédimnél! Nagybátyámnál viszont, csak temetésre!
Én eleve nem értem, hogy ilyen válaszokat hogyan lehet lepontozni... Mindenki azt írta le, hogy NEKI mi a véleménye - és nem is tukmált senki.
De hát én ezt a pontozásdit eleve nem értem itt. :(
Nem hiszem hogy megszólnának, kivéve ha egy olyan faluban laksz, ahol a lakosság fele unatkozó 80 év körüli rosszindulatú nőkből áll.
Kérdező: Addig hordj feketét, amíg úgy érzed, hogy szeretnél így emlékezni. Semmi értelme beleerőszakolnod magad a feketébe, miközben nem érzed úgy, hogy ezt kell tenned, szóval csak számolod vissza a napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!