Miért tartják undorítónak a gyerekek, hogy a szüleik szexelnek?
Figyelt kérdés
mindig azt mondják, a nők elsősorban nemcsak anyák, hanem feleségek is, tehát szexelnek, minthogy a férjeik is, és ezt minden kamasz/felnőtt gyerek tudja, de ha belegondol, elfogja az undor. Miért ennyire nehéz elfogadni, hogy a szülők is csak emberek?2013. szept. 6. 16:23
11/16 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, és mikor anyum poénkodik a szexszel, akkor mindig megkérem, hogy inkább ne, nekem ő aszexuális, és maradjon meg csak anyának. Felőlem akkor szexelnek apával amikor akarnak, de én nem akarok tudni róla.
12/16 anonim válasza:
Ja és én is hallottam szexelni őket mikor 12 éves voltam... Fú nagyon mérges voltam anyára másnap, mikor énekelgetve főzött :D
13/16 anonim válasza:
Én elég hamar fel lettem világosítva (már óvodában), mert nagyon kíváncsi gyerek voltam, és kérdeztem, tehát az ovi óta tudtam, hogy a szüleim szexelnek. Kb 14 éves voltam, amikor egyszer éjszaka lementem mosdóba, amit tudni kell, hogy a fürdőszoba a szülői hálóval szemben van. Nos, szülői háló ajtaja tárva nyitva, félreérthetetlen nyögések és hörgések hallatszanak... Ott álltam, és gondolkoztam, hogyha elmegyek mosdóba, tuti meglátnak és megzavarom őket, vagy inkább megpróbáljak később visszajönni, és úgy tenni, mintha ott sem lennék... Utóbbit választottam, de másnap reggel volt egy igen kínos beszélgetésünk, hogy talán máskor csukják be az ajtót, ha nemi életet élnek, vérciki volt mindenkinek. Azóta 21 éves vagyok, de még mindig viszolygással gondolok rá, pedig tisztában vagyok vele, hogy normális. Csak éppen a képzeletemben ne szerepeljen, és szent a béke :D Szerintem a szüleim sem szeretnek tudni róla, hogy nemi életet élek, legalább ugyanilyen zavaró nekik...
14/16 anonim válasza:
Mert az ember nem szeret azzal szembesülni, hogy az anyja és az apja igenis szexelnek. Pedig szexelnek! De nekem az anyám az anyám, aki felnevelt és tanított, elég nehéz elképzelnem őt (és nem is akarom!!!!), hogy ő mit és hogyan szeret az ágyban.... ez az ő magánügye, nem akarok tudni róla. Én se kötöm az orrára, hogy én mit hogyan csinálok és szeretek... egyszer én is rajtakaptam anyámat, ahogy a férjével összebújtak és jaj... soha többé! Pedig normális dolog, de akkor se.
15/16 anonim válasza:
Ha a tesómra gondolok, hogy szexel, ugyanez az undor fog el. Pedig felnőtt vagyok.
16/16 anonim válasza:
Én nem tartom undorítónak. Először persze hogy furcsa volt, mert keresetem valamit a fiókjukban és találtam egy csomag óvszert, mert kiskoromban annyit láttam szeretet kifejezésnek, hogy anya apa ölelgeti egymást meg egy-egy puszi és kész. Aztán már nem is érdekelt, hiszen ők is tudják, hogy én sem vagyok már az a gyerek aki a barátjával max. puszilkodik :)Ez teljesen természetes dolog, örülök, hogy még mindig szeretik egymást ilyen szinten is 25 év házasság után is! :) Persze arra mindenki ügyel, hogy zárt ajtó mögött lehetőleg úgy, hogy a másikat ne zavarjuk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!