Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a Tibor nevet adjuk a...

Ha a Tibor nevet adjuk a fiunknak akkor hogyan becézzük mivel az apját mindenki Tibikének hívja?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 08:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Adjatok neki egy egyedi becenevet, ami illik rá.
2013. szept. 4. 08:13
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

-kicsi Tibike

- kicsi én

- öcsi

- Tibike 2

- cukorfalat

- törperős

2013. szept. 4. 08:14
 3/22 anonim ***** válasza:
65%

Tibike apa-korban(ha az apja nem 15-16 éves) marhaság!

Az apát Tibinek, Tibornak, aztán a gyereket amíg elviseli,tibikézhetitek,utána őt is csak Tibinek, Tibornak...

Én mondjuk utálom ezt a nevet.

2013. szept. 4. 08:14
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Én biztos nem adnám ezt a nevet ,de nem nekem kell ,hogy tetsszen :-) .Ha a becézett formáját vesszük ,akkor én Tibó-nak hivnám a kisfiamat ,az vagányabb hangzású ;-) !
2013. szept. 4. 08:17
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Te is Tibikének hívod az apját ? A család többi tagja is ? - persze nem gyerekekre gondolok - . Ideje leszokni róla, felnőtt emberről van szó. Magánvéleményem szerint, ha egy felnőtt nevéhez odateszik a -ka,-ke szócskát, akkor annak a viselkedése is kissé gyerekes.
2013. szept. 4. 08:18
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért ilyen furcsa, hogy becézik az apját, úgy szokták meg. Nálunk is én Fannika, férjem meg Tónika mindenkinek. Pedig én 25, ő meg 3o éves.

Az egyik uncsimat Tibcsinek szólították, úgy 12 éves koráig, azóta Tibike. Vagy lehet Tibó is.

2013. szept. 4. 08:23
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Tiba

Tibcsi

Tuba

Tibuci

Buci (Bár Stohl Buci után fura)

Borka(ezen ledöbbentem, de létezik:D)

2013. szept. 4. 08:23
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

amúgy apu Öcsi mindenkinek (az nokahúgánakis... elég fura volt, amikor 3 évesen rohant apu után, hogy "Öcsi várj meg..."

utolsó

2013. szept. 4. 08:25
 9/22 A kérdező kommentje:
Párom 31 éves és mindenki így hívja még a kollegái is.
2013. szept. 4. 08:25
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy Tibike a párod :) Nekem tetszik a Tibor, Tibi név, de nem adnám ugyanazt a nevet a gyereknek, mint a szülőnek. Szerintem felnőtt korában a gyerek is majd jobban örülne, hogy nem ugyanaz a neve. Olyan sok szép név van még.
2013. szept. 4. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!