Van még egyáltalán ilyen természetű anya?
Figyelt kérdés
Gondoltam idővel ahogy növök fel, csak el fog múlni, de nem és kezd már nagyon idegileg kikészíteni a dolog. Egész életemben szigorúan voltam nevelve, ennek köszönhetően eléggé elcs*szett életem lett : barátaim alig, kapcsolatokat alig tudok már teremteni. Anyám az aki folyton nevelt, apám az nagyon nem vette ki a részét, ő a legtöbb dolgot rámhagyta, de attól még szeret persze. Anyámat úgy kell elképzelni, hogy a legtöbb dologért veszekszik velem : a mai veszekedésünk pl az vol hogy az általam megkerestt pénzt bemertem váltani z itteni pénznembe és véletlenül veztettem rajta egy keveset (mert külföldön dolgoztam és úgy hoztam haza a pénzt, abban a pénznemben). Ezen ma nagyon kibukott, hangosan üvöltözött velem, holott nem az ő pénze. Értem én hogy jót akar, de nekem már elegm van ebből hogy folyton veszekedni tud, mindenért amit csinálok. Ha elmerek rakni valamit, már felemeli a hangját, ha költök egy kis pénzt, már azért is cirkuszol, ha el akarok menni már alapból azon gondolkodik hogy nem enged el mert nem kérőztem el (18 vagyok már és megbízható). Régen is folyton időre kellett hazajöjjek, emiatt sok barátom elpártolt. Idehaza nem is nagyon mertem barátaim hívni mert folyton kellett valami olyasmit csináljon ami miatt a barátaim kellemetlenül kezdték el magukat érezni. Persze másról ne is beszéljünk... Mit lehet tenni?2013. szept. 2. 20:19
1/4 Kócos boszorkány 

válasza:

Szerintem a megoldást te is tudod. Anyukád változni már nem fog, ezért ha békésebb, nyugodtabb életet szeretnél, lassan el kell gondolkodnod a költözésen.
2/4 A kérdező kommentje:
Azzal csak annyi a probléma hogy egy év sulim még van. Azután pedig költözök is el itthonról, zóval ez már biztos. De addig még van egy hosszú év, amit már nem tudom hogy bírok ki...
2013. szept. 2. 20:23
3/4 anonim 

válasza:

Nem kérőztél el??XDD jesus,why?:'DD
Na mindegy,a lényeg az,hogy ne szapuld anyád,eddig ő tartott el..most meg egy kicsit az élet fele akar terelni.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel tisztában vagyok. De sokszor túlzásba viszin. Én amondója vagyok, hogy meg akarom a saját bőrömön tapasztalni a dolgokat. Nekem nincs szükségem arra hogy veszekedésekkel oktasson ki. H*lye nem vagyok, f*gyatékos sem vagyok, tudom mennyi az annyi, tudom hogy semmi nem jön ingyen, igyekszem önálló lenni kisebb nagyobb bukásokkal, de igyekszem. Errefel folyton hátráltat.
2013. szept. 2. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!