Szerintetek normális az a nő aki kisfiút szeretett volna és mikor megtudta, hogy kislánya lesz elkezd sírni és azt mondja, hogy gyűlöli a még meg sem született gyereket? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 12:49
12/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megerőszakolták, vagy molesztálta valaki kiskorában?
13/21 anonim válasza:
"Ez a nő nem akart gyereket csak a párja miatt szül szerintem ezért utálja a kislányt."
Szerintem ITT a magyarázat!
Felteszem a faszija kisfiút akar, a nő pedig kiborult, hogy akkor nem tudhatja le egy terhességgel a dolgot, lesz még "feladata".
Sajnálom a gyereket, nem ilyen szülőket érdemel.
Igen, a pasit is sárosnak tartom. Ha lenne esze, keresett volna magának egy olyan nőt, aki szívesen vállal vele gyereket.
14/21 anonim válasza:
Amint megszületik gyerek, elvenni tőle, úgy még lehet eséesélyenormális életre
16/21 A kérdező kommentje:
A párjának már van egy fia meg egy lánya szóval neki mindegy mi lesz a baba.
Arról van szó, hogy a nő kisfiút szeretett volna mert a lányokkal nem szeret bajlódni (fésülni, körmötfesteni stb) és teljesen ki van akadva, hogy nem fia lesz.
Nekem legalábbis ezt mondta.
2013. aug. 31. 14:23
17/21 anonim válasza:
Ja fiúkkal "nem kell bajlódni".. Atyaég, ez a nő! És szaporodik!!!
18/21 anonim válasza:
Komoly pszichológiai tesztekhez kötném a szaporodást...
19/21 anonim válasza:
Eleve nem szabadott volna a párja kedvéért babát vállalni.
20/21 anonim válasza:
Dehogy normális! Ha egy nő szeretne kisbabát,akkor nem azt nézi,hogy kisfiú vagy kislány csak azt,hogy egy csecsemő csoda az életében! Mert sok nőnek nem lehet,gyermeke és hálát adhat az égnek,hogy neki lehet egy kislánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!