Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa, nem enged el bulizni. Ez...

Apa, nem enged el bulizni. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Ketten élünk apummal.Nem akatom tulzásba vinni mondtam neki max. 1 hónapban egyszer engedjen el,de nem enged. :( Nem mintha annyira mnni akarnák,csak olyan hülyén érzem magam,hogy a barátnőim kb. minden harmadik héten hívnak,én meg mindíg valahogy kimagyarázom magam.14L
2013. aug. 31. 03:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Az a gáz, hogy így gondolkodsz.

A barátaid is gyerekek hozzá. Persze most nagynak érzik magukat. És úgy gondolom, hogy a szüleik eléggé felelőtlenek, hogy hajnalig elengedik őket.

Egy normális családban a gyerekek nem járnak el ilyen helyekre. Max. egymáshoz át, meg ott aludni stb.

Érdekes módon engem 17 évesen engdtek el éjfélig sportbálba. /ott tényleg semmi gond nem volt/

18-19 évesen van az, hogy 1-2ig kinn lehetek.

2013. aug. 31. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem kimagyaráznod kellene magadat, hanem közölni, hogy mi a helyzet, hiába tűnhet cikinek, de inkább tudják az igazat, mintsem hogy kifogásokat kelljen keresned állandóan. Nem csodálom, hogy apukád 14 évesen nem enged el bulizni, bizonyos mértékig ebben igaza is van. Pár évet még ráérsz vele, szerintem 15-16 éves kor körül már nincs vele semmi gond, de előtte azért még korai. Én a discót rühellem, de például koncertekre vagy hétvégén iszogatni osztálytársakkal meg haverokkal engem első gimis koromban engedtek el először.
2013. aug. 31. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:

"Hogy elmenjen a 14 éves lányáért hajnali 1-re? Szerinted a faternak az a leghőbb vágya, hogy éjjel a kölyökért szaladgáljon előtte meg halálra aggódja magát? "

Szerintem ennyit néha igenis megtehet egy szülő, azért hogy biztonságban tudja a gyerekét.. én 19 vagyok és értem is értem jönnek ha úgy érzem h szükség van rá, és még ha néha nem is örülnek neki, de mégis nyugodtak, hogy nem történik velem semmi rossz

2013. aug. 31. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!