Apa, nem enged el bulizni. Ez gáz?
Az a gáz, hogy így gondolkodsz.
A barátaid is gyerekek hozzá. Persze most nagynak érzik magukat. És úgy gondolom, hogy a szüleik eléggé felelőtlenek, hogy hajnalig elengedik őket.
Egy normális családban a gyerekek nem járnak el ilyen helyekre. Max. egymáshoz át, meg ott aludni stb.
Érdekes módon engem 17 évesen engdtek el éjfélig sportbálba. /ott tényleg semmi gond nem volt/
18-19 évesen van az, hogy 1-2ig kinn lehetek.
"Hogy elmenjen a 14 éves lányáért hajnali 1-re? Szerinted a faternak az a leghőbb vágya, hogy éjjel a kölyökért szaladgáljon előtte meg halálra aggódja magát? "
Szerintem ennyit néha igenis megtehet egy szülő, azért hogy biztonságban tudja a gyerekét.. én 19 vagyok és értem is értem jönnek ha úgy érzem h szükség van rá, és még ha néha nem is örülnek neki, de mégis nyugodtak, hogy nem történik velem semmi rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!