Szülők! Mit reagálnátok, ha a 17 éves lányotokról ez derülne ki? Csalódnátok benne?
Én vagyok a lány.
Fél éve megismertem egy 34 éves férfit.Tudtam,hogy baj lesz és nem kéne foglalkoznom vele.Tipikus agglegény volt,aki a pénzével oldott meg mindent(gazdag,mert nagyon sok pénzt és egyéb dolgokat örökölt és ügyvéd,szóval sokat keres amúgy is),a csajozásnak és a munkájának élt.De megfogott benne valami...Nem akartam vele először foglalkozni,de több időt töltöttünk együtt és életem legjobb nyarát köszönhetem neki.Egyre komolyabb közöttünk a dolog,de még nem hiszem,hogy a szüleimnek tudnia kéne erről.
Sosem volt ezelőtt kapcsolatom,de tudom,hogy az nem túl jó,ha kétszer annyi idős,mint én.
De ma a nagynéném látott minket és nem tudom,hogy mi legyen.
Ti mit reagálnátok,ha ezt megtudnátok a lányotokról?
Beszéljek a nagynénémmel,hogy ne mondja el a szüleimnek?
Ha ti lennétek a nagynéném,mit tennétek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
"de ha összeáll egy kis link 18 évessel, az mennyivel jobb?"
NEM csak link 18 évesek léteznek.
És hogy mit nyer vele?
Azt nyerné vele, hogy egyenlő fél lehetne a kapcsolatában, nem pedig egy kislány, akit kihasználnak, irányítanak...
Be ne meséljétek már nekem, hogy egy 34 éves fel tud nézni egy 17 évesre! Kicsi a valószínűsége, hogy egyenlő partnerként tekint rá, akivel mindent meg lehet vitatni, akinek lehet adni a szavára, aki egyedül is képes döntéseket hozni (és még anyagilag sem független).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!