Hugom 18 éves van egy hat hónapos kisfia akivel nem törődik. Mindig más nyakára löki, ha a párja szól neki akkor meg duzzog és a gyereket rángassa. Mit tehetnénk, hogy megváltozzon?
Az se jó, ha túl nagy, meg az se ha túl kicsi a korkülönbség szülő-gyerek között. Ha túl korai a gyerekvállalás a szülő egyszerűen nem AKAR annyit törődni egy kisgyerekkel, babával. Ha meg túl késői, akkor kamaszkorban van gáz :/
Sajnos nem tudsz semmit sem tenni a gyerekkel, hacsak nem laktok együtt és nem akarsz vele te törődni néha.
Én 17 évesen szültem a kislányomat.Most vagyok 20 éves de soha meg nem fordulna a fejemben hogy rángassam vagy esetleg még rosszabb megüssem őt.
Ebben a dologban a párodnak kéne a sarkára állnia és foglalkoznia a kicsivel és szépen meg kéne beszélniük hogy vagy változtat a hozzá állásán vagy pedig beadná a bíróságra a pert gyerekelhelyezési ügyben.
Remélem a drága húgod ezt is tudja ; " A csecsemõk az éhséget, a fájdalmat, a teli pelus miatti diszkomfortérzést vagy a magányt mind-mind sírás, rosszabb esetben ordítás formájában „öntik szavakba”. Nem is lehet erre más módszerük még ennyi idõsen. Sajnos rengeteg a meggondolatlan, tudatlan szülõ, aki a zajártalom miatti pluszfeszültséget egy acélos rázással vezeti le. Az arányaiban, vagyis a testükhöz mérten nehéz és nagyfejû kisbabák nyakizmai ebben a korban még nagyon gyengék, nem tartanak. Egy erõteljes rázás hatására az agy a koponyafalhoz csapódva sérülhet, bevérezhet. Az agyi sérülés súlyossága függ attól is, hogy meddig tart a rázás, pillanatnyi téboly-e vagy hosszabb sokk, de számít az agresszió gyakorisága és intenzitása is. Mivel legtöbbször nem jár külsõ nyomokkal, akár fel sem ismerik a tüneteket idõben, és amikor az apró áldozatok kórházba kerülnek, sokszor már késõ. Egyes források szerint a sérültek egyötöde a rázást követõ napokban életét veszti, a fele súlyos vagy maradandó sérülést szenved (vakság, süketség, görcsök, tanulási nehézségek, agykárosodás) és csak alig 30 százalékuk gyógyul meg teljesen."
Ha az én húgom ezt csinálná a gyerekével kezét eltörném neki az biztos, ráadásul felhívnám a gyermekvédelmisekt. Undorító , fújj., köpedék ...
Hogy tehet ilyet egy kis védtelen babával?
A helyedbe egy pár hétig azt csinálnám, hogy elvenném tőle a kicsit , a közelébe se engedném, hagy tudja meg.
Vagy keressetek a babának egy RENDES családot..
Itt vagyok, és igenis ellenzem az abortuszt, mert egy kisembernek, aki megfogant joga van élni.
De mindez nem történt volna meg, ha agyba-főbe nem hirdetik, hogy 15-16 évesen lehet szexelni. Nem egy kis magzatot kell megölni, hanem felelősen és a megfelelő időben kell szexuális életet élni. És nekem senki ne mondja, hogy mert ösztönök, meg hormonok bla bla bla... Nem állatok vagyunk, hanem gondolkodó lények.
Szóval, most lehet lepontozni.
# 15
Végeredmény? Most így jobb a gyereknek? Na látod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!