Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Benyissak a nagykorú gyerekemh...

Benyissak a nagykorú gyerekemhez, ha még nem kelt fel 11-kor?

Figyelt kérdés
5 napja volt mandulaműtétje és aggódom érte. Mindig későn kelő. De nem akarom zavarni se, szerintetek normális, ha bekopogok/benyitok hozzá?
2013. aug. 26. 11:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, hogy rendben van-e, de nem kell felébreszteni, ha még alszik.
2013. aug. 26. 11:20
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Én simán tudok 12-ig aludni, szerintem ez teljesen normális.
2013. aug. 26. 11:22
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyiss be, mert ha alszik, akkor nem fog örülni, ha te kopácsolsz, nézd meg hogy van, de ne ébreszd fel, ha alszik!
2013. aug. 26. 11:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szólj be, h nemsokára mész boltba és kér -e valamit.

Ha nem válaszol, kérdezz rá, hogy rendben van -e.

Már biztos felébredt, csak pihen.

2013. aug. 26. 11:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagykorú gyereke vagyok anyukámnak, de ő simán bejönne megnézni ilyen helyzetben, hogy minden oké-e. Ezzel szerintem nincsen semmi gond.
2013. aug. 26. 11:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézz be hozzá, nehogy esetleg bevérezzen.
2013. aug. 26. 11:32
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Édesanyám kedvére járkál a szobámban miközben alszok, csak akkor várom el tőle hogy kopogjon amikor tudja hogy fenn vagyok, akkor is csak egy koppintással jelez hogy jön, nem szólok neki hogy szabad-e.

Hasonlóképpen későn fekvő és későn kelő vagyok.

Ha egyedül és esetleg nem a barátnőjével alszik akkor nyugodt lelkiismerettel nyiss be, ez a véleményem.

17f

2013. aug. 26. 11:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet nézni, jól van-e, de lehet, hogy csak rosszul aludt éjszaka, nem kell aggódni annyira:) Én pár hete délután kettőig aludtam, mert éjszaka nem tudtam aludni az utcai zajok, kiabálás, bulizás, kutyaugatás miatt.
2013. aug. 26. 11:46
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
Egy kopogtatásba és kérdésbe még senki nem halt bele. Teljesen természetes, hogy 11kor szólsz neki, főleg, hogy eü problémái voltak a közelmúltban. Nem zavarod, hanem megnézed, hogy jól van-e. Ez nem ugyanaz. Nagykorú 11kor miért alszik? (bocs, nekem ez a nagykorú és a gyerek szó nem illik össze, furcsa, hogy felnőttként délig alszik. Egy mandulaműtét meg nem üt ki valakit egy hétre.)
2013. aug. 26. 11:54
 10/19 anonim ***** válasza:
57%

Jujujj!

Vazze! Be ne nyissál.

Komolyan nem értem az ilyen emberszabásúakat.

A neten érdeklődni vadidegenektől, hogy benyisson-e a valaki a saját gyerekéhez, hát nem egy normális kategória!

2013. aug. 26. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!