Mit tegyek, ha lehet, elveszítem a szüleimet? SOS
Ne ítéljetek el,légyszi.
2 éve megismerkedtem egy nálam idősebb férfivel,aki miatt teljesen megváltoztam.Nem ő mondta,de úgy éreztem,hogy tökéletesnek kell lennem,emiatt lefogytam (nem voltam kövér,csak husis),hánytattam magam és sokat sírtam,ha egyedül voltam.Teljesen tőle függtem,az ő napirendjéhez alakítottam a napjaimat és nem akartam,de megszerettem.Tudtam,hogy csak játszik velem,de ha itt volt Mo.-n,velem,akkor csak ő létezett számomra,minden mást elfelejtettem.Ő volt az első számomra minden téren és ez a kapcsolat működött is,egészen december végéig.Összevesztünk,mert nem tetszett neki,hogy vannak fiú barátaim is és közölte,hogy az övé vagyok,ne ellenkezzek vele,mert ha ő nem lenne,akkor nem lehetnék olyan,amilyen vagyok,nélküle senki lennék.
Szégyenlem,de rengeteg pénzt és ajándékokat kaptam tőle a hónapok alatt.
Szakítottunk és nehezen jutottam túl a dolgon,hetekig nem jártam sehova,a suliból is sokat hiányoztam,mert voltak reggelek,amikor úgy éreztem,hogy képtelen lennék végig csinálni egy újabb napot nélküle.
De túljutottam rajta,lett egy normálisnak hitt barátom és minden rendben volt.1 hete viszont megint találkoztam a volt barátommal és közel kerültem hozzá.A barátom rájött és megvert.Ez volt az első eset,amúgy sose volt ilyen.Megijedtem és nem tudom,hogy mit csináljak...
Elmondtam a volt páromnak,ő azt mondta,hogy szakítsak a barátommal,mert én is tudom,hogy nem szeretem igazán.De ő ezt nem érti,a barátom tud mindent,ő volt az egyetlen,akinek beszéltem arról az időről,amikor együtt voltam a volt párommal és olyanokat is elmondtam neki,amiket nem kellett volna.Félek,hogy elmondja ezt mindenkinek és elveszítem a családomat,a barátaimat.Apa nagyon régimódi,biztos,hogy nem bírná ki,ha ez kiderülne.
A volt barátom is itt van,akivel sokat beszélgettem és olyanokat mondott,amikről azt gondoltam,hogy sose mondaná nekem...Újra szeretné kezdeni és mondta,hogy nem akar siettetni,csak biztonságban szeretne tudni.
De félek,hogy a családom nem állna velem szóba többet,ha ez kiderülne.Szinte istenítik a jelenlegi barátomat,folyton azt hallgatom,hogy milyen tökéletes pár vagyunk,mennyire jól jártam vele és hasonlók.
Neked beteg a lelked. Nem vagy te depressziós?
Amíg szeretett függésben élsz, esélyed sem lesz a boldog életre.
Én felépíteném az életem pasi nélkül, újra. Te nem tudsz szeretni, te függeni tudsz. Egyenlőre. Ez nem szerelem. De valami beteges dolog.
Ne drámázd túl az életedet. Kezdj egy ujjat. Zárd le mindkettőt, ha kell keres egy pszichológust.
Amikor már nem azon jár az agyad kinek kéne kiöntened a lelked és csüngened rajta, akkor lesz esélyed egy egészséges kapcsolatot találni.
".A barátom rájött és megvert."
Az egyiktől súlyosan függsz érzelmileg.
A másik meg brutális állat.
Mindkettőtől menekülj, minél előbb, annál jobb, annál hamarabb kivergődsz ezekből a csapdákból.
A szüleid meg szeretnek annyira, hogy nem érdekli őket, hogy bosszúból ki mit pletykál.
Irány haza!
Ha még egyszer megüt, jelentsd fel, és lecsukják, mint a pinty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!