Ha a gyerek nem is tőlem van, akkor nem kell gyerektartást fizetnem, igaz?
Nem Kérdező, ha nem tőled van a gyerek, nem kell fizetned.
Nincs apasági, semmi.
Nem rég mondta, hogy terhes. Biztos vagyok benne, hogy nem tőlem van, mert akkoriban a közelében sem voltunk a dolognak egészségügyi és munkahelyi problémák miatt, hogy gyerek foganhasson.
Ezt mondtam és akkor elismerte, hogy nem az enyém.
Erre kitettem a szűrét és akkor mondta, hogy nem tudja hogy lesz, de mindenképpen eléri valahogy, hogy valamit fizetnem kelljen neki, akár kártérítést, vagy bármit, mert kiraktam, meg ilyen hülyeségek.
Hat éppenséggel beperelhet tartasdijert. Ilyenkor a biróság kötelez a dns vizsgálatra. A tied a gyerek, fizetned kell - a perköltséget is. Ha nem, akkor nek kell fizetnie.
Azért, hogy te ki rajtad, semmi kártérítés nem jár neki.
legyél benne biztos, hogy nem férhetett a spermádhoz!
vajon milyen módon fogant a teniszcsillag, Boris Becker új, házasságon kívüli gyermeke, az alig egy éves Anna.
Igen, jól gondolják: olyan módon, ahogyan Monica Lewinsky világhírűvé vált, rendszerint nem lehet teherbe esni. Így gondolta Boris Becker is, és igencsak meglepődött, amikor a Londonban élő Angela Jermakova gyerektartásért jelentkezett. Becker emlékezett az esetre, és a német bulvárlapok jóvoltából mi is tudjuk, hogy az egyetlen pásztoróra helyszíne - 99 júliusában - egy előkelő londoni étterem takarítószeres kamrája volt.
#17 Kérdező, így van, bár kétlem, hogy ezek után beperelne, mert ha nem te vagy az apa, akkor neki kell fizetnie a vizsgálat díját, ami bírósági esetben (3 pontos DNS - anya-gyerek-vélt apa + szakértői díj + hatósági orvosi lelet) még mindig 100 eFt felett van valahol.
Ez inkább csak a morogva elhátráló eb esete, nem bírta ki a kisnaccsád, hogy ne az övé legyen az utolsó szó.... felejtős, ne foglalkozz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!