Cigányba szerelmes a lányom! Hogyan tudnék ez ellen tenni?
Ha én egy kislány lennék, aki szerelmes, akkor nem érdekelne az sem, hogy 100 piréz közül 99 felnégyeli és elfogyasztja ebédre a családját. Mert az én barátom, az nem! És ha atz anyám azzal jönne, hogy de hát ő piréz!! Akkor is azt mondanám, hogy nem érdekel, mert arról nem tehet és jó ember, még akkor is, ha ő az egyetlen jó ember a pirézek között! És ez így helyes. Ez a szerelem.
Ha a barátja rossz ember, semmirekellő, akkor _erre_ kell rávilágítani. Mert a semmirekellőségről _tehet_, értitek? Azt a kislány is látni fogja egy idő után. De arról nem tehet, hogy cigány, és jogosan értékeli a kislány úgy a dolgot, hogy á, az anyám csak utálja a cigányokat.
a neveléssel tudtál volna ez ellen tenni. most már késő, a lányod majdnem felnőtt, ebben a korban már keveset változik az ember az alaptulajdonságaiban.
akármilyen hihetetlen, de az én baráti, gimis köreimben nem volt divat semmirekellő naplopókkal járni, egyáltalán szóba állni sem. ha valakin ilyesfajta kilengést tapasztaltunk, azzal megvitattuk a dolgot, és megmutattuk a nagy szerelem árnyoldalát. vagy visszatért a helyes útra, vagy lecsúszott, de mi megtettük amit tudtunk.
Valakinek a CIGÁNY jön be, valakinek a fehér bőrű.
Én a fehérbőrű lányokat szerettem mindig is.
A cigány szó mellé kéne egy HÁNYÁS smiley/arc
pl:
:O------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!