Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Cigányba szerelmes a lányom!...

Cigányba szerelmes a lányom! Hogyan tudnék ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Nem értem miért vonzódik a cigányokhoz a lányom. Minél jobban tiltom, ő annál jobban védi őket. Most is egy cigány fiuval jár, pár napja tudtam meg és ez nem az első eset. Nemsokára 18 éves lesz és attól félek, hogy elszökik vele. Az iskolát is ottakarja hogyni. Se szépen, se csúnyán nem jutottam eddig semmire nála. Mindenki ellenzi a családban, de senkire nem hallgat. Teljesen elvagyok keseredve. Mit tegyek? Belenyugodni soha nem fogok, látom, ahogy tönkreteszi az életét. Hogy birja ezt ki egy anya, aki mindennél jobban szereti az egyetlen gyerekét?!
2013. aug. 22. 16:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Ha én egy kislány lennék, aki szerelmes, akkor nem érdekelne az sem, hogy 100 piréz közül 99 felnégyeli és elfogyasztja ebédre a családját. Mert az én barátom, az nem! És ha atz anyám azzal jönne, hogy de hát ő piréz!! Akkor is azt mondanám, hogy nem érdekel, mert arról nem tehet és jó ember, még akkor is, ha ő az egyetlen jó ember a pirézek között! És ez így helyes. Ez a szerelem.

Ha a barátja rossz ember, semmirekellő, akkor _erre_ kell rávilágítani. Mert a semmirekellőségről _tehet_, értitek? Azt a kislány is látni fogja egy idő után. De arról nem tehet, hogy cigány, és jogosan értékeli a kislány úgy a dolgot, hogy á, az anyám csak utálja a cigányokat.

2013. aug. 22. 18:48
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

a neveléssel tudtál volna ez ellen tenni. most már késő, a lányod majdnem felnőtt, ebben a korban már keveset változik az ember az alaptulajdonságaiban.

akármilyen hihetetlen, de az én baráti, gimis köreimben nem volt divat semmirekellő naplopókkal járni, egyáltalán szóba állni sem. ha valakin ilyesfajta kilengést tapasztaltunk, azzal megvitattuk a dolgot, és megmutattuk a nagy szerelem árnyoldalát. vagy visszatért a helyes útra, vagy lecsúszott, de mi megtettük amit tudtunk.

2013. aug. 22. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem te vagy az, aki nemrég még 17 éves lányáról és a 45 éves cigány férjjelöltjéről írt, aztán privibe kiderült,hogy a kiscsaj az, és az anyja tulajdonképpen elfogadja őket. (Magyarán provokálni akart). Ha nem ő vagy, akkor saját öcsémből kiindulva tényleg nem mész a tiltással semmire, sajnos magának kell bevernie a fejét. Ha megint az a kérdező vagy, akkor meg nem unod még a provokálást?
2013. aug. 23. 19:56
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
De ha tényleg nem kamu, akkor akárhogy is fáj, tényleg nem tudsz ellene tenni, az én öcsém is hozzájuk vonzódik és mi sem tudunk tenni a lecsúszása ellen, pedig ő már pórul is járt párszor velük, de mégis képtelen leválni a cigány csajokról . (mielőtt belekötnének, nem beilleszkedettekről van szó, mindig a legalját fogja ki). Fájdalmas, nehéz kibírni, de egy idő után nem tudsz vele mit csinálni...és ha baja lesz, akkor ne téged marjon a bűntudat ő választotta a sorsát...Ha megunja/rájön hogy igazad volt úgy is visszajön hozzád...csak tudjon megszabadulni tőle. 22/l
2013. aug. 23. 20:00
 15/21 anonim válasza:
26%
Szerintem örülni kéne, h a lányodba nem sikerült belenevelned a rasszizmust. Gratulálok, okosabb nálad a lányod. És, én 13 éves létemre is okosabb vagyok nálad.
2013. aug. 27. 09:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Engedd el s biztosítsd hogy ha bármi baj van visszavárod s mellette leszel.
2013. okt. 2. 18:20
 17/21 anonim válasza:
51%
szerintem nem szabad általánosítani. attól hogy valaki cigány, még nem azt jelenti hogy rossz ember, úgyanúgy a magyaroknál is vannak semmirekellő emberek akik nem szeretnek dolgozni és munkájuk sincs. én nem vagyok rasszista. nekem nincs semmi bajom velük, van egy olyan osztálytársam (lány) aki cigány, de olyan kedves és aranyos lány hogy hihetetlen, és ráadásul nagyon csinos is, és tetszett is nekem és összeakartam vele jönni, és nem azt néztem hogy cigány, hanem azt hogy nagyon jó csaj, és gyönyörű, csak mégse jöttem vele össze, mert lett neki barátja, aki viszont nem cigány, hanem magyar, és sok magyar udvarlója is volt neki...
2014. febr. 8. 10:20
 18/21 anonim válasza:
0%
Tisztelet a kivételnek, de ennyi nácit egy rakásra....
2014. ápr. 7. 12:58
 19/21 anonim válasza:

Valakinek a CIGÁNY jön be, valakinek a fehér bőrű.

Én a fehérbőrű lányokat szerettem mindig is.

A cigány szó mellé kéne egy HÁNYÁS smiley/arc

pl:

:O------------

2014. jún. 6. 23:00
 20/21 anonim válasza:
Adj nekik 5 kiló rézkábelt hogy elvigyék a méhbe. Amugy semmit nem tudsz ellene csinálni. Ha szeretik egymást akkor csak legyenek együtt.
2014. júl. 6. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!