Mit tehetek? Költözzek el?
Sziasztok!
Koromnál érettebb, 14 éves lány vagyok, aki nagyon szeretetéhes. A problémám a szüleimmel van, akik bármit teszek, soha nem ismernek el, amit én csinálok, az soha nem jó, állitólag önző és követelőző vagyok.
A dolog úgy kezdődött, hogy szerettem volna a barátnőméknél aludni, ottalvós bulin. Mindig mondanak valami bántót a barátnőimre és egyáltalán nem ottalvás-pártiak. Végül is elmehettem, de nem értem, hogy mi ezzel a baj? Megbizható vagyok, nem csinálnék rendszert belőle! Nyári gyakorlaton vagyok (protekcióval) olyan helyen, ahol rengeteget tanulok, mégsem dicsérnek meg soha, minden barátnőjének csak a rosszat irja rólam, ha pedig én merek valamit is irni róluk, akkor teljesen ki vannak akadva...
Azért is mérges vagyok, mert nálunk 9-kor lámpaleoltás van. Ezzel az a bibi, hogy a 8 éves öcsémnek szintén. Én még szeretnék olvasni, vagy csinálni valamit, de nem lehet. Próbálok elaludni, de fél 11 előtt nem megy soha. Úgyhogy nézek ki a fejemből.
Megölelni, megpuszilni azt soha, pedig nagyon nagy igényem lenne rá. Mindig én mentem oda, egy hete direkt nem, ök nem jöttek oda...
Jó tanuló vagyok, nemudom, mi a baj velem, sokat sem akarok.
Ha iskolából jövök,megkédezik mi volt, a jegyek érdekesek, azután meg elhajtanak, meg hogy "elég már, ne beszélj annyit" nem hogy örülnének, hogy mindent elmondok nekik. Már ezzel is kezdek leállni, mert amit mondtam, azt utána sokszor felhasználták ellenem. Beszélni nem tudok velük semmi ilyesmiről, mert egyből kiabálnak velem, és azt mondják hálátlan önsajnáló vagyok.
Mit tehetnék? Mamámékhoz szeretnék költözni,akik 2 házzal arrébb laknak, ők mindenben Anyáék teljes ellentétei (nem túl engedékenyek, de ők még tudják, mi az a család és nem hajtják el a gyereket azzal a jelszóval, hogy hagyj, most irok..)Mert Anya nem dolgozik, itthon van, miután megcsinálta a házimunkát utána egész nap gépezik...facebook stb..
Vagy valami családsegitő?
Ha nem költözhetek, kollégiumba szeretnék menni, de hiányoznának Mamáék..És az állatkáim, és persze Ők is.
Bocsi a hibákért, már kiabálnak, mennem kell...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem, Anya nincs a padlón, teljesen jól van. Nem azért nem dolgozik, mert nincs hol, hanem mert nincs rá szükség.
Első válaszoló: 9-kor igenis lámpaoltás van! a 20:58 az pont az az idő, amikor mennem kell.
Tudom, hogy rengeteg mindent megadnak és azt is, hogy nem világrengető a problémám.
Nem tudom, hogy melyikőtök irta, hogy rosszéletű a barátnőm, neki szeretném mondani, hogy egyáltalán nem rosszéletű, falusi iskola, rendes lányokkal, ő pl: teljesen kedves, udvarias lány, soha nem tesz semmi rosszat!
Változok majd én is, de azért remélem ők is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!