Nem akarok nyaralni menni a "szüleimmel". Hogyan oldhatnám meg? Megkérnék mindenkit, hogy normális választ adjatok.13/L
Micsoda problémák. Én tök örülnék, ha mennénk nyaralni a szüleimmel, de nem tudunk, mert másra kell a pénz. Te meg nem akarsz, és ezért hisztizel? Ha te is 10 éve vágynál egy családi nyaralásra máshogy látnád. Ha a barátod elmehetne veled nem is tudom mi a bajod... örülnél inkább neki, nekem sosem engedtek volna ilyet. Komolyan érdekes olvasni egy kislány hisztijét, hogy nem akar nyaralni menni, és mindenki h*lye a családjában. Vajon én is ilyen voltam 13 évesen? Csak nem, félek belegondolni...
Ami a legfurcsább, hogy 13 évesen!!! megengednék, hogy együtt aludj a barátoddal. Tuti én leszek az izé, de szerintem ez egyátalán nem normális. 16 éves lány vagyok, és nekem mostanában engedték meg, hogy együtt aludhassunk párszor. Nem pár hónapos kapcsolatról van szó, hanem több, mint egy éve együtt vagyunk, és szeretjük egymást.
Szerintem hagyd abba a hisztit, menj velük és örülj, hogy még van, aki kifizeti a nyaralást, nem a saját zsebedből kell megteremteni rá a pénzt. Örülj még jobban, ha a barátod veletek mehet. Ha ennyire ellenkezel, akkor viszont úgysem hallgatsz rám... ez esetben kérd meg nagyszüleid, hogy beszéljenek szüleiddel, hogy náluk maradnál. Hajrá.
Hát az a baja a kérdezőnek, hogy már eltervezte, otthon marad, és dugni fognak a barátjával. 13 évesen(!)
Kislány, elhiszem, hogy zűrös a családod, de te abszolút nem lógsz ki közülük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!