Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok nyaralni menni a...

Nem akarok nyaralni menni a "szüleimmel". Hogyan oldhatnám meg? Megkérnék mindenkit, hogy normális választ adjatok.13/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég zűrös a "családom",mivel elváltak a szüleim..így semmi sincs rendben,bár jobb ez így mivel apám egy agresszív állat..annak ellenére hogy bántalmazta anyámat mégis szeretem.Na de térjünk a lényegre anyámnak van most egy második férje,akit ki nem állhatok..nagyon utálom az ő családjával családjával együtt.Finnyás,"elit" csapat..Szóval utálok anyámmal élni.Apámról meg ne is beszéljünk..van egy drogos k*rvája..Így már csak a nagyszüleim maradtak. Anyáék kitalálták nevelőapámmal és a családjával hogy menjünk el "nyaralni" így augusztus végén...hát nagyon király.Biztos hogy nem megyek.Tudni kell rólam hogy nagyon önfejű,határozott és makacs lány vagyok.Inkább maradok a nagyszüleimmel és a barátommal.De mivel anyám egy idegbeteg így ezt nehéz lesz megoldani..Hogyan szökjek meg?Vagy mit csináljak.(?!).A nagyszüleim is nagyon szeretnék ha velük maradnék.Kérlek titeket segítsetek.Mégegyszer előre is köszönöm:)
2013. aug. 20. 00:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nemhinném hogy a barátom vágyna egy 9 fős nyomibandára..inkább együttérez velem:D És ha sikerül itthon maradni,akkor itt is alszik:)
2013. aug. 20. 01:23
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Micsoda problémák. Én tök örülnék, ha mennénk nyaralni a szüleimmel, de nem tudunk, mert másra kell a pénz. Te meg nem akarsz, és ezért hisztizel? Ha te is 10 éve vágynál egy családi nyaralásra máshogy látnád. Ha a barátod elmehetne veled nem is tudom mi a bajod... örülnél inkább neki, nekem sosem engedtek volna ilyet. Komolyan érdekes olvasni egy kislány hisztijét, hogy nem akar nyaralni menni, és mindenki h*lye a családjában. Vajon én is ilyen voltam 13 évesen? Csak nem, félek belegondolni...

Ami a legfurcsább, hogy 13 évesen!!! megengednék, hogy együtt aludj a barátoddal. Tuti én leszek az izé, de szerintem ez egyátalán nem normális. 16 éves lány vagyok, és nekem mostanában engedték meg, hogy együtt aludhassunk párszor. Nem pár hónapos kapcsolatról van szó, hanem több, mint egy éve együtt vagyunk, és szeretjük egymást.

Szerintem hagyd abba a hisztit, menj velük és örülj, hogy még van, aki kifizeti a nyaralást, nem a saját zsebedből kell megteremteni rá a pénzt. Örülj még jobban, ha a barátod veletek mehet. Ha ennyire ellenkezel, akkor viszont úgysem hallgatsz rám... ez esetben kérd meg nagyszüleid, hogy beszéljenek szüleiddel, hogy náluk maradnál. Hajrá.

2013. aug. 20. 03:18
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
LOOOL, az az igazság, hogy pont tökéletesen beleillesz ebbe a családba! Az apád egy agresszív állat, a nője drogos k¤rv@, az anyád pasija finnyás elit, anyád idegbeteg... Te meg egy 13 éves kis ku.rv@ vagy! :D B+ anyád helyében én is idegbeteg lennék, ha egy ilyen beképzelt kis l.otyó lenne a lányom!
2013. aug. 20. 07:42
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi idősen én tuti nem balhéznék össze a "kapcsolatod" miatt a szüleiddel, gyerek vagy még, úgysem lesz belőle komoly valami. Akkor meg elég rossz lesz, ha mindent feláldoztál a kis barátodért, a "nyomi banda" meg rád se fog bagózni.
2013. aug. 20. 07:56
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
A nevelő apád meg a "finnyás elit" társaság nem jó neked, de az apád drogos k@rvája sem. Utóbbit persze értem...de akkor mi a baj az elit társasággal? Neked semmi sem jó? Szerintem veled van a probléma, nem is kevés!
2013. aug. 20. 08:29
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Hát az a baja a kérdezőnek, hogy már eltervezte, otthon marad, és dugni fognak a barátjával. 13 évesen(!)

Kislány, elhiszem, hogy zűrös a családod, de te abszolút nem lógsz ki közülük...

2013. aug. 20. 09:18
 17/19 A kérdező kommentje:
kackac:D
2013. aug. 20. 12:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Na mi volt? Otthon maradtal jót dugtatok?
2013. okt. 28. 20:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Es ha megszoksz akkor nem lesz az anyad idegbeteg? Vagy utana mi lesz? Te azt hiszed o boldogan nyaral amikor te megszoksz? Elkepeszto naiv gyerek vagy. Vagy megbeszeled veled hogy nagyszulokkel maradsz es akkor ő NYUGODTAN tud elmenni te is meglenni vagy megszoksz es abbol all par nap hogy ők téged keresnek, meg ideg betegebb lesz mint annak elotte, nem fog benned megbizni amivel meg elasod magad elotti lehetosegeket a kesobbiekben (hidd csak el) es vegul mikor megvagy mindenkepp menned kell vagy ok se mennek de te tuti veluk KELL legyel! Tippelj mi a jobb megoldas.
2016. ápr. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!