Miert nem engedik?

Figyelt kérdés
Mar 14 eves vagyok es a szuleim meg mindig nem engedik,hogy 9-nek tovabb maradjak kint este.Miert?
2013. aug. 19. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert féltenek. Mindenfelől lehet hallani arról, hogy fiatal lányokat bántalmaztak, megerőszakoltak, megtámadtak. Nincs benne semmi rossz szándék, sőt, csak meg akarnak óvni. Fogadd el.
2013. aug. 19. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Kiskorú vagy. Mi a kérdés?!
2013. aug. 19. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a 14 éves az még egy kisgyerek.
2013. aug. 19. 20:11
 4/10 anonim válasza:
100%

14 évesen örültem volna, ha kint lehettem volna 9-ig.

L/19

2013. aug. 19. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
15 és fél éves vagyok, és nem engednek kint lenni 9-ig. Szerintem örülj, hogy egyáltalán eddig kiengednek.
2013. aug. 19. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert féltenek. Az a sok rossz, amit mindenhonnan hallanak, azt juttatja eszükbe, hogy Jézusom, ez akár az én gyerekem is lehetett volna. És akkor így engedje valaki nyugodt szívvel el a gyerekét, sötétedés után. Ne aggódj, semmiről nem fogsz lekésni. Ne azt nézd, hogy csak 9-ig maradhatsz, hanem örülj neki, mert mások még addig sem lehetnek kint. Képzeld kicsit a szüleid helyébe magad, bár amíg nem lesz gyereked, addig úgyse fogod megérteni.
2013. aug. 19. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert nem már hanem még csak 14 vagy mi a fenét csinálná este kint a sötétben?
2013. aug. 19. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Hova akarsz menni és mit csinálni?

13,5 éves a húgom és minden este ilyen tájban mennek kutyát sétáltatni, mert ilyenkor már nem fullad meg a kutya sem, egy cane corsot és egy bullterriert, a szomszéd srác 15.

Te gondolom a padon szeretnél röhögcsélni.

2013. aug. 19. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Velem is pontosan így volt, és így utólag (27) már látom, hogy teljesen jó volt ez így. Akkor úgy éreztem, hogy teljesen rámtelepednek és rabságban tartanak, de közben csak féltettek és ha bajom volt, mindig mellettem álltak.

Később ez a 9-re gyere haza dolog úgy változott, hogy meg kellett mondanom, mikorra jövök haza. 10-re, 11-re vagy akármikor, de pontos időpontot kellett mondanom (még éjfél előtt). Esetleg ezt te is javasolhatnád, vagy lehet, hogy maguktól bevezetik veled később. Ha pontosan hazaérsz addigra, amit mondtál, akkor tudják, hogy megbízható vagy, és később ez szépen megváltozik arra, hogy írd meg sms-ben, mikor jössz, vagy hívj fel... később már elég csak annyit mondani, hogy "holnap jövök haza valamikor"... stb.

Becsüld meg, hogy a szüleid szeretnek és törődnek veled!!

2013. aug. 20. 09:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.Mostmar ertem :)
2013. aug. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!