Normális az a gyerek, aki az anyját ler*bancozza?
11/19 A kérdező kommentje:
De a csitri egy aranyos kifejezés, nem? :)
Én legalábbis azt hittem.
ja a "kis sz.ros 17 éves csitri vagy" gyönyörű kifejezés :D
2013. aug. 18. 18:39
5-ös vagyok.Kedves kérdező!Én örültem volna,ha elválnak,most is örülnék neki,mert nem egymáshoz valók.De nem tudom:honnan ismerjük egymást,hogy ítélkezel rólam?Egy anyának nincs joga r*****-ozni,mint ahogy a gyereknek sem!!!
2013. aug. 18. 18:40
14/19 A kérdező kommentje:
Az esz betűs jelzőt figyelmen kívül hagytam.
van olyan gyerek aki kajak nem normális és azért k.rvázza,r.bancozza le az annyát.
de van akinek az anyukája tényleg ilyen és van oka a gyereknek lehordani őt mindennek..
2013. aug. 18. 18:48
Nèzd, kèrdezö, a szülök hibája az, amikor a gyerekek így beszèlnek tóluk, mert ilyennek lettek nevelve. Èn pl. nem vagyok jóban anyámmal ès nem is szeretem, de sosem beszèlnèk ìgy róla, mert belèm neveltèk az alapvetö tiszteletet.
Kifejezetten meglepödtem amikor anno egy osztálytársam ler*bancozta az anyját - nos, elcseszett egy gyerek volt. A normális családban nevelkedö, èrtelmes gyerekek nem beszèlnek így, csk azok, ahol a szülök alkalmatlanok a nevelèsre.
2013. aug. 18. 18:54
Bizonyára kérdező neked felhőtlen a kapcsolatod Édesanyáddal :-) !Nem mindenki ilyen szerencsés ... Van ahol az anya mindennek nevezhető ,csak édesnek nem . Én nem feltétlenül a gyerekben keresném a hibát , bizonyára nem ok nélkül vagdalkozik olyan jelzőkkel ... dühében ,tehetetlenségében ,mondja ,irja ... meg aztán lehet van is némi valóság alapja .Akkor pedig érthető ,hogy nem jár a gyerektől (sem ) tisztelet ...
2013. aug. 18. 19:06
Nálunk otthon olyan veszekedéshek vannak hogy csak na! Engem olyankor anyukám szokott úgy hívni hogy f'sz,meg a húgom simán le k'rváz,meg ilyenek. Anya és apa is így beszélnek egymással. Ha nem velük vagyok eszembe se jut káromkodni,de ha ők is ilyeneket mondanak,akkor az rendben van,de ha ugyan olyan minősíthetetlenül visszaszólok ,akkor meg megkapom hogy "hogy beszélhetsz így anyáddal". Szerintem ez két félen múlik,és az anya dolga megnevelni a gyereket.
2013. aug. 18. 20:37
19/19 Szergej55 válasza:
Normális családban nem. De az ilyenekben a szülő idiotizmusa van benne a legkeményebben, hiszen a gyerek normális szülő mellett nem lesz ehhez hasonló. Én inkább a tisztelt édesszülők normalitását kérdőjelezném meg.
2013. aug. 18. 21:37
Kapcsolódó kérdések: