Mit mondjak még, hogy megértsék, ez nem egészséges?!
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, a húgom most lesz iskolás, azaz 6 éves, Ő még mindig a szüleim között alszik a hálószobában! Apukám berakta a hálószobába az ágyuktól kb méternyi távolságra az én régi, egyszemélyes ágyamat, hogy majd ott alszik a tesóm....de nem így lett. Engem ez nagyon idegesít, úgy érzem nem nekem kellene ezt megértetni vele, a szüleimnek elmondtam szépen, csúnyán, azóta sem léptek semmit. A húgom már most magas, sőt, még rugdos is néha éjszaka. Már mondtam anyuéknak, hogy ez nem normális, ez ki fog hatni rá. A húgom velem aludt már párszor a nyáron, voltunk nagyinál, keresztszülőknél, gondoltam ezzel majd megszokja a külön alvást, így segítek neki, de aztán semmi. Ugyanúgy a nagyágyban alszik, holott tőle méterre van az üres ágy...Szerintetek mikor tudatosítják már vele, hogy nem aludhatnak együtt, hisz már ISKOLÁS LESZ.
10 éves koromig aludtam anyáéknál. És normális ember lett belőlem :D
2013. aug. 18. 18:26
12/19 A kérdező kommentje:
Örülök neked :D
2013. aug. 18. 18:27
13/19 anonim válasza:
".két hasonló kérdés, na már most mi lesz veled?"
Nem mondtam, hogy baj lenne, csak megállapítottam, hogy most az együttalvós kérdések jönnek sorban.
Nem az a gond, hogy valaki kérdez, utána pár nappal van egy hasonló, két héttel később megint hasonló, hanem csak fura, hogy mindig ugyanaz a probléma egy időben jelentkezik több kérdezőnél. Most egyszerre több fiatal lánynak lett hirtelen kedves, rendes "ő nem olyan" cigány udvarlója és a szüleik mind rasszisták, múltkor meg sok maradni vágyó feleségnek akart a férje külföldre utazni... mind egyszerre...
2013. aug. 18. 18:29
14/19 anonim válasza:
Ez tényleg igaz utolsó.
2013. aug. 18. 18:32
15/19 anonim válasza:
Nekem évekig a szüleimmel kellet aludnom muszájból (nem volt másik szoba) és olyan voltam mint a testvéred. Nem, ez nem fog elmúlni magától és nem normális. Én is normális felnőtt lettem, de nem a problénáim oldódtak meg csak megtanultam eltitkolni őket és megtartani magamnak...
2013. aug. 18. 18:35
16/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy fura, de nem direkt csináltam, nem is láttam a másikat... :) Engem nem igazán zavar, ha többen hasonló kérdést tesznek fel, max nem olvasom, nem reagálok...
2013. aug. 18. 18:36
17/19 anonim válasza:
Nekem ezért lett franciaágyam, mert a szüleim megunták, hogy az egyszemélyes ágyamon kell összehúzniuk magukat, míg elalszom :D Kb 6-7 éves lehettem, mire egyedül aludtam, de csak azért, hogy tudjak éjszaka olvasni zseblámpával a takaróm alatt, egyébként ugyanúgy rettegtem a sötétben. Tinikoromban mindig mennie kellett a tv-nek a szobámban, különben több órát forgolódtam, és nem tudtam elaludni. Szerencsére azóta férjhez mentem, így már nem kell egyedül aludnom... A férjem is hasonló volt, csak náluk ő mászott a szülei ágyába (apukája sokat volt külföldön), ő kb 10 évesen szokott le róla.
Szerintem ez elég általános jelenség, hidd el, a húgod sem fog örökké az ágyukban aludni, ahogy kamaszodni kezd, igényli majd a külön ágyat! Addig pedig a szüleid döntenek arról, hogy nekik ez így megfelel-e.
2013. aug. 18. 18:54
18/19 anonim válasza:
Még jó h én már a születésemtől fogva külön, saját szobában, külön ágyban aludtam . :) Ha lesz gyerekem én is ezt fogom csinálni, sztem tök egészségtelen ha 1 éves kora után még a szülőkkel alszik.. én sose féltem a sötét szobában, stb
2013. aug. 20. 10:51
19/19 anonim válasza:
Az én tesóm még 7 évesen is az annyával aludt. Tudott egyedül aludni,de nem szeretett, most 8 éves, és hétvégenként vele alszik. de 6 évesen még ez teljesen normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!