Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek ha a 23 éves...

Ti mit tennétek ha a 23 éves lányotok bejelentené, hogy együtt van egy 45 éves roma férfival és gyereket vár tőle?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadnék, de attól a lányom és a pici az unokám. El kell fogadnom a választását, ha jól döntött ok, ha nem, akkor segítek rajta.
2013. aug. 17. 16:23
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
Ha ilyet tenne az az én szégyenem lenne, hisz nem neveltem bele, hogy magyar lány magyar fiút szeret. Vagy németet, angolt, de nem romát. Nem vagyok rassszista, de rengeteg rossz tapasztalatom volt velük, elég ahhoz hogy ilyen elveket valljak...Ha mégis beütne a krach, megosztanám vele a történeteimet, kezébe adnék pár újságot, és rá bíznám a döntést.
2013. aug. 17. 16:49
 13/22 anonim ***** válasza:
57%

Ha ezt így egyszerre jelentené be, az bántana, de nagyon. De nem az, hogy a férfi 45 éves, meg hogy roma. És akkor mi van? Az bántana, hogy eddig nem közölte, hogy együtt vannak, csak akkor, amikor már hirtelen gyerekem van.

De a gyerekemet nem tagadnám meg SOHA SOHA SOHA SOHA. És az unokáit sem. (És bocs, de kicsit furcsa olvasni, hogy a sok "családcentrikus" náci barom egyetlen válasza az, hogy őőő bizony kitagadnááá a lyányt.)

2013. aug. 17. 17:44
 14/22 AeonFLUX ***** válasza:
30%
Kitagadnám a családból!
2013. aug. 17. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk ez megtörtént több, mint 30 évvel ezelőtt. A cigány fickó az édesanyám esküvőjén szöktette meg a nagynénémet, és teherbe ejtette. Nagy volt a rózsaszín köd, meg minden csak éppenséggel már volt a fazonnak otthon egy asszonya, akiről nagynéném nem tudott. Végül családi nyomásra elvetette a gyereket és szakított a komával. Olyan szégyennek minősült ez a dolog, hogy én is csak bőven nagy koromban tudtam meg. Senki nem beszélt róla a családban.
2013. aug. 17. 19:21
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

jobb családokban idáig el sem jutnak. ha a lány normális közösségben nevelkedik, jó iskolába jár, intelligens, kulturált körökben mozog, akkor eszébe nem jutna összejönni egy 40es cigány trógerrel, mert kinéznék, kiközösítenék.

egyik ismerősöm összeállt egy bűnöző börtönjárt cigánnyal. ott azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot, mikor láttam, h ez a példány nem a jobb fajtából való. alapesetben nem utálom az összeset, elvéve akad köztük normális, de a 3 lépés távolság alap.

a rajvédők meg költöztessék be az összeset a kis budai úri villájukba, aztán papoljanak az antirasszizmusról.

2013. aug. 17. 20:36
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy azok is beleeshetnek ebbe a hibába, akik intelligensek, meg jó emberek, csak még életükben nem láttak cigányt és azt hiszik, hogy rózsaszín a világ és hogy ezek a szegény cigányok nem bántanak senkit. Amúgy nem tudom, mit csinálnék, kiakadnék és vagy ezer rémtörténet van a youtubon, megmutatnék neki egy párat.
2013. aug. 17. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Priviben már leírtam nagyvonalakban, hogy az én családtagom hogy járt a cigányokkal. Szóval én biztos kiakadnék. Egyébként egy negyvenöt éves morénak már kb unokái vannak, nemhogy asszony, meg gyerek...Amúgy manapság nagy divat lett ez a cigányokkal járás, én sem értem miért, mikor a háromnegyedük utána meg rosszul jár, és még szabadulni sem tud tőlük...
2013. aug. 17. 22:22
 19/22 anonim ***** válasza:
40%

Nekem édesanyám erre annyit mondott ha a ruca cigány csinálna föl az unokáját akkor is szeretné!

Édesanyám sem szívleli a cigányokat azt érdemes tudni

2013. aug. 19. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Legtöbben kitagadnák, sajnos bele estem én is.

Könnyű mondani, hogy hibázott a szülő, nem biztos!

Ez egy véletlen eset, én sem tudok rá magyarázatot, hogy miért?

Benne vagyok, dönteni kéne, gondolkodom a kitagadáson, mert majd örököl az is?

Ez egy családi tragédia a javából!

2013. szept. 27. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!