Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megengednék anyumék?

Szerintetek megengednék anyumék?

Figyelt kérdés
Lassan több mint 1 éve együtt vagyunk a barátommal. Ő 19 és 16 éves vagyok. Régebben kérdeztük, hogy együtt aludhatunk-e (körülbelük 5 hónapja) akkor nem volt a válasz. Azóta azonban tudják, hogy nem vagyok szűz, és nyaralni is elengedtek a családjával, ahol tudják, hogy egy ágyon aludtunk.:) Már szeretnénk egymásnál is aludni. Szerintetek megengednék ezek után a szüleim?:)
2013. aug. 13. 21:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem értem, miért olyan nagy baj ha hangulatjeleket írok... csak nem akarok bunkónak tűnni.
2013. aug. 13. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
1 éve vagyok együtt a barátommal én 16 ő 19 lett a napokban. be se engedik a házba. :S
2013. aug. 13. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan, kedves nem aludhat nála a lányom válaszolók. D.gni nappal is lehet, szóval ennyit erről. Meg mi értelme tiltogatni? Úgyis szexelnek, ha akarnak, csak nem mindegy, hogy a parkban, vagy normális helyen.

Kérdezd meg a szüleidet. Én megengedném, különösen, ha nem vagy már szűz. De védekezni ám! :)

2013. aug. 13. 22:06
 14/19 A kérdező kommentje:
de persze ebből mindenki rögtön arra következtet, hogy éretlen vagyok. 16 évesen egy korty alkoholt nem ittam, egy szál cigit nem szívtam el, pedig sajnos ez a mai világban nagy ritkaság ilyen idősen. És 2 nyelvvizsgám, van 5-ös tanuló vagyok a város legjobb gimnáziumában, sőt ami Magyarországon is az egyik legjobb.
2013. aug. 13. 22:07
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))
2013. aug. 13. 22:09
 16/19 anonim ***** válasza:

A hangulatjelek problémásságát én sem értem, de hát én is éretlen vagyok ;) S ha már 37 éves koromig nem nőttem fel, ez így is marad :P

Általam ismeretlen szülők gondolkodását megtippelni se tudom, én személy szerint engedném az együttalvást, mivel a tiltásnak úgy kb. semmi értelme nem lenne.

2013. aug. 13. 23:41
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Itt nem azon van a hangsúly, hogy szexeltek-e vagy sem. Azon van a hangsúly, hogy 16 évesen nem kell a másiknál aludni akármennyi ideje is vagytok együtt. Nem 16 évesen kell megtapasztalni ezeket a dolgokat. Ráérsz még 19-20 évesen is. Mert ha most ez így lesz 20 éves korodra semmi új nem lesz a kapcsolataidban, mert már "mindent" tapasztaltál ilyen téren. Ilyen egyszerű. Az együtt alvás nem egy tinikapcsolatba való.
2013. aug. 13. 23:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy megengednék, vagy nem. Mi nem látunk innen a fejükbe.

Hát a te korodban ugyan tuti egy nem lett volna a válasz nálunk, de most is könnyen, pedig már elmúlt pár év azóta. Nem azért, mert féltenek, vagy ne éljek nemi életet, én mehetek, ahova akarok, hozzám (nagyrészt már nem velük élek) az jön aludni, aki akar, ha rajtuk múlik, de hozzájuk ne vigyek lehetőleg senkit, mert utálják, ha "idegen" van a házban. Olyankor nem csinálhatnak azt, amit akarnak, mert vendég van. Kedvesnek kell lenni, rendet kell tenni, legyen kaja, mert milyen már, ha nincs, stb. Lehet ilyen indok is. :D Én meg csak annyit tehetek, hogy megértem, végülis az ő házuk, az ő szabályaik.

Vegyél egy nagy levegőt és kérdezd meg. Ha nemet mondanak, akkor pedig kérdezd meg az okát. Észérvekkel néha meg lehet a szülőket is győzni, gyerekes hisztivel viszont biztos a kudarc. :) Esetleg még kérdezd meg, hogy te alhatsz-e náluk esetleg. :D

2013. aug. 14. 14:09
 19/19 A kérdező kommentje:
:) köszi szépen. Nem hisztizni semmiképp nem fogok :) csak olyan rossz ez a várakozás. Éveket nem szeretnék várni ezzel :))
2013. aug. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!