Mit csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira feszülté tesz mindennap a jó tulajdonságaival hogy hihetetlen.Az a baj hogy nagy a szakadék közöttünk iskolázottság terén neki 8 általánosa van nekem érettségim és több szakmám.Ő nem ért semmihez nincs érdeklődési köre csak egy a pletyka.Szokott olvasni regényeket,de sajnos nem látszik meg rajta sem a szókincsén sem tájékozottság terén.Semmi bölcsesség nincs benne 50 éves létére én adok neki tanácsokat az életről és ez így volt már 16 éves koromtól.Pedig néha jó lenne ha az anyám tudna érdemben hozzá szólni a dolgaimhoz vagy hasonlók.De sajnos csak a hülyeségeit szajkózza és élvezi ha belém köthet és megalázhat mivel neki nincsen egy csöppnyi önbizalma sem.Soha nem védett meg mikor a jelenlétében sértegettek.Nem értem hogy nincsen fogalma az életről arról hogyan kell jó anyának lenni,és idő közben felnőttem és még mindig ugyanaz van.Intelligencia az nem felfedezhető.Néha úgy érzem nincs lelke.Sajnos én nem tudok neki eszet adni és bölcsességet sem.Nem tudom hogy lehet ennyire nem nyitni a világ felé és ennyire beszűkülten élni.

2013. aug. 13. 01:40
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Fogadd el! Egy jó szót nem ejtettél róla, lenézed, és közben azt várod, hogy valami csoda történjen...Nekem meg egyetemi diplomám van, anyukámnak meg 8 osztálya, még is el tudunk szépen beszélgetni, és az intelligencia nem a papíron múlik, úgyhogy felesleges ennyire elszállnod magadtól!
2013. aug. 13. 02:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem a papíron múlik még ha nem is jött le az írásom alapján.
2013. aug. 13. 02:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
50 évesen ő már nem hiszem, hogy változni fog! Tényleg annyit tehetsz, hogy elfogadod így, aztán majd idővel ennek hatására átalakul a kapcsolatotok kicsit, de őt nem tudod, és nem is kell megváltoztatni...
2013. aug. 13. 02:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. aug. 13. 02:47
 5/8 anonim válasza:
64%
Ezt elmondtad neki? Sokszor egy őszinte beszélgetés sokat segít..
2013. aug. 13. 03:23
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Egy ilyennel nem lehet beszélgetni, csak elköltözni, saját életet élni, egy okosabb tájékozottabb társsal.

Remélem lesz párod, gyereked, ne foglalkozz anyukáddal, vannak akik nem képesek fejlődni.

2013. aug. 13. 07:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mindenkinek ment a zöld kéz :-)
2013. aug. 13. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgy látszik a hatosnak van igaza.Megpróbáltam vele mindent amit tanácsként írtatok de rájöttem nem bennem van a hiba nem lehet tőle még kérdezni sem semmit alap dolgokat sem pl hogy hol vette a kenyeret,és egyből a hátsó szándékot látja belém szó szerint ki is mondta pedig csak kérdeztem tőle :-(.Sajnos gonosznak lát engem és ki is fejezi nekem.Pedig nincs igaza én úgy érzem.
2013. aug. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!