Esténként angolul beszélgettem pár gyerekkel online skypeon keresztül most anyám azt hiszi hogy hülye vagyok és pszichológushoz akar vinni. Hogy magyarázzam el neki ha az igazat mondom nem hiszi el?
Itthon senki sem tud angolul, és nem is értik hogy én honnan tudok. Azt hiszik hogy begolyóztam és a falhoz beszélek. Hiába mondok bármit el akarnak vinni pszichológushoz. Mit mondjak hogy végre leszálljanak rólam? Mással nem történt még ilyen?
Még ha azt mondtam volna hogy ekszöszájzbúk akkor megértem (kínos nevetés)
15/F
A magyar amish fanklub :)
Am. valóban nem tudsz mit csinálni, menyél el, ott egy kis kínos röhögés, majd elmondja a szüleidnek, hogy buták mint a tök.
Addig örülj amíg a szobából kiengednek, hogy bulizzál, csajozzál a barátaiddal legyél. A telefont meg legközelebb jobban rejtsd el ;-)
gyere ide nagyfater.
látod itt a tehén segge
beszélj bele.
válaszol valamit?
bzszsbzsbbzszsbszs
na látod ezzel is lehet beszélgetni.
akkor a fallal ugyan már miért ne?
Ohh, az átok trubadúrláda!
Sátánizmus!
Várj még 3-4 évet, aztán menekülj onnan, ahogy csak tudsz.
Lehetőleg vissza se nézz.
Szerintem is menj el a pszichológushoz, lehet hogy jót tenne elmesélned neki az agyalágyult családodat.
Meg is kérhetnéd hogy beszéljen anyukáddal, hogy ne téged nézzen már h.lyének.
Ezek után biztos elmondanám a szüleimnek hogy ne haragudjanak de annyira le vannak maradva hogy nem igaz, és láthatták hogy beégették magukat ezzel, hogy téged néznek h.lyének. Nagyon sajnállak, esetleg kollégiumba nem tudsz menni gimi alatt? Főiskolára mindenképp menj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!