Esténként angolul beszélgettem pár gyerekkel online skypeon keresztül most anyám azt hiszi hogy hülye vagyok és pszichológushoz akar vinni. Hogy magyarázzam el neki ha az igazat mondom nem hiszi el?
Itthon senki sem tud angolul, és nem is értik hogy én honnan tudok. Azt hiszik hogy begolyóztam és a falhoz beszélek. Hiába mondok bármit el akarnak vinni pszichológushoz. Mit mondjak hogy végre leszálljanak rólam? Mással nem történt még ilyen?
Még ha azt mondtam volna hogy ekszöszájzbúk akkor megértem (kínos nevetés)
15/F
"Még ha azt mondtam volna hogy ekszöszájzbúk akkor megértem"
Te vagy az Ferike? Megkaptad már a Mountain bike-ot? :D
http://www.youtube.com/watch?v=bW2EXw4lLVo
Egyébként kezdj el velük is angolul beszélni mintha már nem is tudnál magyarul :D
ha ezt elmondod a piszchologusnak őket fogja beutaltatni.
vagy mondj csak annyit angolul tanulsz s fenhangon mondod a kiejtés miatt.
Egyszerű: nem kell magyarázkodni.
Ha a szüleid el akarnak vinni pszichiáterhez, mert hülyének vagy bolondnak tartanak, akkor csak vigyenek. majd ott megkapják azt,a mit nem tesznek ki a ház elé.
Beszélgess csak nyugodtan és tapasztald meg, hogy milyen színes és szép a világ. A családodon és Magyarországon kívül is van élet. :)
Tölts fel 5 eurot SKYPE-ra és hívjátok fel a rokonokat a vezetékes telefonon SKYPE-ról. Egyetlen módja, hogy megértesd velük, hogy a számítógépről lehet "telefonálni", mert az egy ilyen varázslatos szerkezet!
Amúgy értem én, hogy egyeseket taszít a technológia, de ezt elképzelhetetlennek tartom, hogy egy házaspár annyira hülye legyen, hogy ne fogják fel, hogy te angolul beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!