Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki nem állhatom azt a helyzete...

Ki nem állhatom azt a helyzetet, mikor mindenki ellened van otthon, miért kell ilyennek lennie egyátalán?

Figyelt kérdés
Miért van az, h csinálok valamit, ami egy embernek nem tetszik a családban és fokozatosan mindenki ellenem fordul?? A végén meg szóvá teszik, hogy miért megyek, vonulok el mindig a szobámba! Hát azért mert tönkre teszitek az életem!!!!!!

2013. aug. 12. 18:21
 1/6 anonim válasza:
Velem is sokszor volt már ilyen.
2013. aug. 12. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, magyar embernék ez a falkába verődés a másik ellen úgy néz ki csak családon belül működik.
2013. aug. 12. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Én pedig ki nem állhatom, amikor valaki így fogalmaz! Nem ellenem vannak, hanem ellened, ember!

Azért teszik, mert nem bírják elviselni azt, hogy más vagy, mint a falka. Azzal, hogy más mintát követsz, az amúgy is ingadozó önbizalmukat töröd: még azt hiszik, hogy nem jó az, amit csinálnak, ahogy gondolkodnak. Mindenkinek azt kell tenni, amit a többieknek.

Egyszerű a megoldás: vagy megszoksz, vagy megszöksz.

2013. aug. 12. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
És mi a probléma?
2013. aug. 13. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
A harmadik kommentezőnek mondanám: ők a családom!!! Mivel meg nem szoknak... megszöknöm meg max nekem lehetne mivel én vagyok egyedül.. innentől fogva ismét az a helyzet, h vagy az én életem a pokol, vagy nem úgy élem az életem ahogy szeretném hanem megváltozok.. de mivel nem szeretnék ezért ismét az én életem lesz a pokol........ érted már mi a probléma?!?!?!?!?!
2013. aug. 13. 22:29
 6/6 goodlike999 válasza:
Mindig edd meg a kakaós csigádat és nem lesz baj.
2013. aug. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!