Hogy mondtátok el anyukátoknak hogy megjött a menstruációtok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 09:28
11/16 anonim válasza:
nálunk ez sosem volt tabutéma, már 8 évesen tudtam miért véreznek a nők havonta pár napot. 13 évesen már alig vártam, anyum vett nekem betétet, mondta, h mindig legyen a táskámban. 14 évesen jött meg, büszkén újságoltam neki, h már nagylány vagyok :)
12/16 anonim válasza:
Mi sosem beszéltünk ilyesmiről. Én addigra már az iskolában hallottam pár dolgot, így tudtam, hogy az, de nem tudtam, hogy mi haogyan működik, mit kell csinálni. Nem mertem neki elmondani. Nem tudtam, hogy mit kell csinálni és meg is voltam ijedve, sírtam. Mivel nem használtam semmit elég hamar észrevette és a kezembe nyomottegy betétet, de nem magyarázott el semmit, így továbbra sem lettem okosabb, de legalább már nem lett minden csupa vér. Aztán késöbb interneten, könyvekben néztem utána. Utána még napokig sírtam. Jobb lett volna, ha anyám foglalkozik velem.
13/16 anonim válasza:
anyu, idén kicsit előbb jött a mikulás...
volt egy kis hatásszünet, míg leesett neki, mire értettem:)
15/16 anonim válasza:
Anya adsz egy betéte mert megjött?
16/16 I.need.it*-* válasza:
nekem még pont hátfő reggel jött meg.. felmentem miután végeztem a mosdóban :D .. leültem és
Anya!
Igen?
Most reggel jött meg.
Tényleg?hát hiszen ugyis azt vártad .
Hát nem igazán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!