Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek van igaza? Anyám elolvas...

Kinek van igaza? Anyám elolvasta a levelezésemet.21/L

Figyelt kérdés

Facebookon arról beszélgettünk a barátommal, hogy mit fogunk csinálni az ágyban legközelebb, amikor találkozunk.

Részletezte, hogy hogyan fog "megd@ugni", voltak benne perverz dolgok is. (Csak olyan dolgok, ami mindkettőnknek belefér.)

Anyámnak mutattam egy ismerősöm fényképeit, be voltam jelentkezve. Közben kimentem, és hagytam, hadd nézze a képeket, gondoltam majd kilép. De ő inkább megnézte az üzeneteimet, ahol elolvasta a fent említett beszélgetést.

Most fel van háborodva, hogy hogy tudok egy ilyen fiúval járni, akinek csak a szexre kellek, nem tisztel, és perverz dolgokra kényszerít.

Nem vallotta be, hogy elolvasta az üzeneteket, hanem azt találta ki, hogy hallotta, ahogy erről beszélünk.

Én úgy gondolom, hogy a szexuális életem a magánügyem, ahogy a levelezésem is. Megalázottnak érzem magam.

Mi a véleményetek?

21/L

2013. aug. 1. 17:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

,, Lehettél volna óvatosabb is, ha tudtad, hogy hozzáférhet."

Szerintem egyáltalán nem feltételezte volna a kérdező, hogy az édesanyja beleolvas a levelezésébe. Az én anyám soha, de soha nem csinálna ilyet. Számtalanszor maradt elöl régebben is a naplóm, de soha nem jutott volna eszébe beleolvasni. Mert tiszteljük egymást.

2013. aug. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!