Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek van igaza? Anyám elolvas...

Kinek van igaza? Anyám elolvasta a levelezésemet.21/L

Figyelt kérdés

Facebookon arról beszélgettünk a barátommal, hogy mit fogunk csinálni az ágyban legközelebb, amikor találkozunk.

Részletezte, hogy hogyan fog "megd@ugni", voltak benne perverz dolgok is. (Csak olyan dolgok, ami mindkettőnknek belefér.)

Anyámnak mutattam egy ismerősöm fényképeit, be voltam jelentkezve. Közben kimentem, és hagytam, hadd nézze a képeket, gondoltam majd kilép. De ő inkább megnézte az üzeneteimet, ahol elolvasta a fent említett beszélgetést.

Most fel van háborodva, hogy hogy tudok egy ilyen fiúval járni, akinek csak a szexre kellek, nem tisztel, és perverz dolgokra kényszerít.

Nem vallotta be, hogy elolvasta az üzeneteket, hanem azt találta ki, hogy hallotta, ahogy erről beszélünk.

Én úgy gondolom, hogy a szexuális életem a magánügyem, ahogy a levelezésem is. Megalázottnak érzem magam.

Mi a véleményetek?

21/L

2013. aug. 1. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Lehettél volna óvatosabb is, ha tudtad, hogy hozzáférhet. Egyébként igazad van, teljesen a magánügyed a levelezésed.
2013. aug. 1. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Imádom ezt az Anyákban. Nálunk 10 éve történt egy ilyen eset, de még mindig olyan lehetetlen helyzetet tud generálni az emléke, hogy sokszor még mindig bűntudatom van anyám előtt. Persze anno én jobban meg voltam alázva, nekem azzal jött, hogy lehetek ilyen erkölcstelen, primitív, nem ilyennek nevelt, és soha többé nem találkozhattam a sráccal.

Amúgy Neked van igazad!

2013. aug. 1. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

21 éves vagy. Saját családod is lehetne akár, nem hogy szexuális életed. Anyádnak semmi köze hozzá. Mond meg neki, ok, meghallgattad, de te máskánt gondolod. És SOHA többet ne turkáljon a levelezésedbe, tartsa tiszteletben a magánéleted.

Amúgy meg mindenki azt csinál az ágyban, amit akar. Amíg mindkettőtöknek jó, miért ne? Ha te is akarod, az nem épp kényszerítés.

2013. aug. 1. 17:56
 4/11 anonim válasza:
54%
Szerintem csak irigykedik :)
2013. aug. 1. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

"Nem vallotta be, hogy elolvasta az üzeneteket, hanem azt találta ki, hogy hallotta, ahogy erről beszélünk."

És beszéltetek erről úgy, hogy hallhatta? Mert ha nem, megmondanám neki, hogy tudom, honnan tudja, és fel vagyok háborodva, hogy ilyen anyám van.

2013. aug. 1. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Az irasodbol itelve, en nalad sokkal sokkal visszafogottabb vagyok, de meg nekem is egyertelmu, hogy Neked van igazad. Az emberi kapcsolatok kulcsanak a beszelgetest tartom, de itt meg azt se tudom javasolni, mert egyszeruen nincs koze hozza es a rekaciojabol itelve nem is nyitott ra. Tedd tul magad ezen es maskor legyel kicsit ovatosabb. (ja, es a sracot ne most hivd meg magatokhoz "nagy csaladi ebedre" :) )
2013. aug. 1. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintme te is tudod,hogy neked van igazad.
2013. aug. 1. 18:00
 8/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem voltam elég óvatos, de nem gondoltam volna, hogy beleolvas.

Ha kikérném magamnak, hogy miért csinálta ezt, akkor ő háborodna fel, hogy ilyesmivel meggyanúsítom.

Nem beszéltünk erről anyám előtt.

2013. aug. 1. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Jézusom! Anyák szégyene! Mármint az anyád, nem te!
2013. aug. 1. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Nem igaza van vagy nem igaza van kérdésről van itt szó. Anyád azért tudta elolvasni a levelezésedet, mert te hagytad neki, éppen csak az orra alá nem dugtad, hogy mit akarsz tenni a fiúval.

Legközelebb zárold a dolgaidat, ha anyád ennyire nem megbízható ember; a beszélgetéseket pedig még a FB-on is lehet törölni. :)

2013. aug. 1. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!