Szülők, mit szólnátok ehhez? Megengednétek? Tiltanátok?
Elengednétek a 17 és fél éves lányotokat a 18 (2 hónap híján 19) éves barátjával a Balatonra nyaralni KETTESBEN? Akár egy hétre, akár csak 3-4 napra.
Két és fél éve vannak együtt.
Ez csak egy elméleti kérdés, tehát jelenleg nem áll fent ez a helyzet, csak kérdezem, kinek mi lenne a véleménye. (Én vagyok a lány.)
Nem vagyok szülő, én a fiatal lány helyében vagyok. :)
Engem elengedtek Budapestre a barátomhoz pár napra (egyetemista). A 19. szülinapomat ott ünnepeltem. Szerintem ugyanígy elengednének a Balatonra is nyaralni. :)
Mi másfél éve voltunk együtt, én 17 ő 19, akkor mentünk először 3 napra Siófokra Szegedről, tavaly.
Idén, pontosabban holnap, utazunk Keszthelyre, ballagásomra kaptam páromtól és szüleitől a közös nyaralást, ők fizetik a szállást én a többit főleg saját pénzből és nagymamám segítségéből.
Ilyenfajta kikapcsolódásra szükség van, főleg egy hosszú kapcsolatban, nekünk a tavalyi nagyon romantikusra sikeredett és sokat dobott a kapcsolatunkon. Idén pedig 4 napra elmenekülünk az itthoni zűrből végre. :) 18L
Köszönöm!:)
Jó látni, hogy sokakat elengedtek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!