Hogyan dolgozam fel azt h nincs senki rokonom aki biologiailag is az nem csak nevileg?
Nem tudom ki szult meg....meg a keretlevelembe sincs beirva az apam neve...amiota az eszemet tudom neveloszuloknel elek akiknek halas vagyok amiert szeretnek meg minden...de azert tudni akarnam ki is az anyam...mert olyan rosz erzes,h a neveloszuleim rokonsagaban mind okos gyermekek vanak s en csak buta vagyok...mindig asztmondjak,hogy en 100x tobbet kell dolgozak az eletben h elerjem a celom mind masoknak...olyan rossz erzes,h az osztalyban "árvaházinak" csufolnak mert nincsen edesanyam...
tehetek en rola,h ezzt tortent? :((((( Ha kirandulni lehet a suliba nkm kell egy papir h valaki valalja a feleloseget ertem...ha nem valalja senki akkor nem tudok menni...es hat minek is valalnak az iskolaban a tanarok irasban a feleloseget ertem..? Az egyik tanar asztmonta nem valalja a feleloseget ertem mert a vegen ongyilkos leszek...Mar 2 eve ez van....es a legrosszab az egeszben h nem tudok semmit se csinalni ezek ellen...de ha megis tudnek akkor mit? :(((((
Pilinszky János válasza:
TILOS CSILLAGON
Én tiltott csillagon születtem,
a partra űzve ballagok,
az égi semmi habja elkap,
játszik velem és visszadob.
Nem is tudom, miért vezeklek?
Itt minden szisszenő talány,
ne fusson el, ki lenn a parton,
e süppedt parton rám talál.
S ne félj te sem, ne fuss előlem,
inkább csitítsd a szenvedést,
csukott szemmel szoríts magadhoz,
szoríts merészen, mint a kést.
Légy vakmerő, ítélj tiédnek,
mint holtak lenn az éjszakát,
vállad segítse gyenge vállam,
magam már nem bírom tovább!
Én nem kívántam megszületni,
a semmi szült és szoptatott,
szeress sötéten és kegyetlen,
mint halottját az itt hagyott.
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!